LIMUNDO KUPOVINA - PREDLOZI I SAVETI

Hahaha, to, obrachun kod OK korala xD

Jok kolega SPQR nije obracun kod OK korala, nego cas prakticne nastave za mladog numizmaticara kako se gleda autenticnost anticke kovanice.
Inace muzeji su dosta radili kopije i prodavali kao kopije, ali su te kopije pocesto kupovali "posteni" numizmaticari, malo ih doterivali i prodavali kao originale. Pa ko se zahebe zahebao se. Naknadne reklamacije se ne uvazavaju.

Nije makulatura vec fantazijsko izdanje, negde sam procitao u cijoj reziji al sam zaboravio, materijal je srebro 0,900.Nije bas toliko retka kako prodavac navodi, na Hrvatskim aukcijskim sajtovima prodavao se za cenu od 2200 do 2700 kuna, na e-buy sam ga vidjao za oko 150 evra.

Nije makulatura vec fantazijsko izdanje, negde sam procitao u cijoj reziji al sam zaboravio, materijal je srebro 0,900.Nije bas toliko retka kako prodavac navodi, na Hrvatskim aukcijskim sajtovima prodavao se za cenu od 2200 do 2700 kuna, na e-buy sam ga vidjao za oko 150 evra.

Cestitam Woody, sve je objasnjeno. I Inace limundo vecinom funkcionise po principu: ko se zahebe zahebe

Ubuduće će se obrisati svaka poruka koja sadrži linkove bez ikakvog propratnog teksta!
Naslov teme je jasan, pa ćemo se njega i držati, tj. predlog drugima za kupovinu i traženje saveta pri kupovini.

Samo-reklamiranje se realno ne može zabraniti,
ali isto tako neće biti tolerisano više od dva linka ka jednom prodavcu.

speedster

Back