LIMANOLOGIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Orvel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gwydion:
E sad cemo se kao vredjamo? Znas, ja znam dosta Limanaca, te znam da nisu bas toliko glupi i prosti kao sto ti odajes utisak. Znas, ako cemo iskreno ti si bruka za Liman.

ti si bruka za ljudsku rasu, pa te ne mazem govnima zbog toga...ipak, sinoc sam bio preumoran a danas sam predobro raspolozen da bi se prejebavao tako da pruzam ruku ali u drugoj i dalje drzim mocugu.....

HEMI 426:
ti si bruka za ljudsku rasu, pa te ne mazem govnima zbog toga...ipak, sinoc sam bio preumoran a danas sam predobro raspolozen da bi se prejebavao tako da pruzam ruku ali u drugoj i dalje drzim mocugu.....

Ti nemas nikakav drugi argument da osporis ono sto ja rekoh o neposebnosti bilo kog dela grada, o rasprostranjenosti sljama svuda i sl. Rekoh ti vec, znam dosta Limanaca ali ti ne spadas, kao reprezentativni primerak, medju njih. IAko umes pricaj, ako ne umes cuti i zavuci se negde ...

nesons:
zakuvavanje i zaprska su na kulinarstvu :arrow: :idea: :lol:

OK, ali smorile su vec te teme o limanu. Liman drzava, linanologij, liman ovo liman ono ... a nije zakuvavanje. To je ostalo u osamdesetim tako da su eksplicitni sukobi tad zavrseni (po pravilu na stetu Limanaca). Sad smo ozbiljni ljudi, pa je to pomalo nedostojno ponasanje ...

Gwydion:
OK, ali smorile su vec te teme o limanu. Liman drzava, linanologij, liman ovo liman ono ... a nije zakuvavanje. To je ostalo u osamdesetim tako da su eksplicitni sukobi tad zavrseni (po pravilu na stetu Limanaca). Sad smo ozbiljni ljudi, pa je to pomalo nedostojno ponasanje ...

ako ste ozbiljni ljudi , ne znaci da i prepucavanje mora biti ozbiljno ?
Kao sto si nametnuo
Tema je postavljena kao deciji veliki san :D , a ti sad oces da to pokvaris:? - pa mojne covece :lol:

nesons:
ako ste ozbiljni ljudi , ne znaci da i prepucavanje mora biti ozbiljno ?
Kao sto si nametnuo
Tema je postavljena kao deciji veliki san :D , a ti sad oces da to pokvaris:? - pa mojne covece :lol:

Rekoh ja n adrugoj temi da sam najgore dete od sve dece. Kradem drugoj deci lizalice i rusim decije sne ...

Jel znate onu pesmicu: ''Ceo liman cela klisa, može qurac da nam sisa''? Lepa pesmica :lol:

A evo vam je najjača NS pesma:

''Izgledaš mi kao
ludak s bulevara
uduvan si danju
uduvan si noću
stalno lepak duvaš
a pluća ne čuvaš
baš je glupo biti
zaljubljen u kantu
baš je glupo biti
pararampampampampam

ref.
Kud' bi' s' tobom,
osim na liman
da bacim
bombu koju imam
da bacim
bombu koju imam
baci baci bombu
na liman baci bombu!''
:lol:

Nemojte da se ljutite limanci, šalim se naravno ;)

što?! Limanac sam, što da se cimam oko njihovih reči?! Mi smo uvek bili i uvek ćemo biti iznad tih maloumnih provokacija... Celo Sajmište i Bulevar znaju šta je bilo kad su prozivali Liman. Naprave haos izprozivaju ceo Liman i kad se pojavimo, samo čuješ roletne kako padaju... I mi šta ćemo?! popijemo pivo i nazad na Liman... Ko je bre tero Zemunce iz NS-a kad su pravili haos po centru?! Limanci i Grbavica! Toliko...

Ju!! KAKO VI LJUDI UMETE DA SMORITE!!Jel ste toga svesni?Ne?
Alo bre,delite NS na neke komade,pa se tucete na sve strane sve u fazonu "Stari Grad RuleZ","Liman Legende","Grbavica Carine"...-hahahahaha!!
Ne mozete biti smesniji.Jedni druge omalovazavate i vredjate,i sve to zbog...delova grada?!
Pa zar ne zivimo svi u NSu?

Ju!! KAKO VI LJUDI UMETE DA SMORITE!!Jel ste toga svesni?Ne?
Alo bre,delite NS na neke komade,pa se tucete na sve strane sve u fazonu "Stari Grad RuleZ","Liman Legende","Grbavica Carine"...-hahahahaha!!
Ne mozete biti smesniji.Jedni druge omalovazavate i vredjate,i sve to zbog...delova grada?!
Pa zar ne zivimo svi u NSu?

Totalno se slazem.Bre treba da svi budemo zajedno a ne ove gluposti.LIMAN,GRBAVICA,SAJMISTE,DETELINARA,NOVO NASELJE,... NE POSTOJE:thumbdown::thumbdown::thumbdown:!!!!

POSTOJI SAMO NOVI SAD!!!!!!!!:worth::worth::worth:

Cao`s narode.U junu bi trebalo da se doselim u NS, na ``privremeni boravak``.Iznajmila bih stan na Limanu, ali ne znam koji Liman je najbolji za pocetak, pre svega mislim na snalazenje, jer Novi Sad ne poznajem bash najbolje..Otprilike, znam samo najuzi centar grada, i to je to..Sta mi vi preporucujete?Je l` mozete pre svega da mi kazete gde uopste pocinje Liman?Iz vasih komentara vidim da je najbolji kraj u NS, pa eto, bilo bi mi drago da i ja budem njegov ``privremeni stanovnik``.Unapred hvala, svima! Poz.Teodora

Back