A
Aleksej_BASO
Gost
HEMI 426:ima razlike! zensko jeste zensko ali samo fizicki
razlika je u tome sto dame dolaze sa limana.... :wink:
Da garant. To moze ako biti dama znaci biti nafurana.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
carolina 212:A sto ti imas takav problem sa Limanom?
carolina 212:Slazem se, ali onda nije u redu da neki deklarisu devojke odmah kao sponzoruse ili umisljene samo zato sto su sa Limana.
nesons:mozda potajno zeli i tu da se udomi ?:?![]()
HEMI 426:naravno da potajno zeli tu da se udomi....
ko normalan ne bi hteo da se nadje pored lepe, pametne, kluturne, fine i obrazovane devojke ( kakve su ribe sa limana u vecini slucajeva ) koja te voli i pazi i mazi a zivis u najboljem delu grada, u pristojnom komsiluku, u pristojnoj gajbi sa pogledom na dunav.....ti to kao ne bi voleo :wink:
HEMI 426:naravno da narkomani i ***** nisu pristojno okruzenje ni preovladavajuci model ponasanja ali su to potresni ali retki slucajevi koji su i dalje daleko podnosljiviji od duvanja lepka u memljivom podrumu neke "kutije shibica" na staroj detelinari posle silovanja drugarice iz razreda ( istinit slucaj ), dzeparenje pijanaca na z stanici u pezosu da bi se skupilo za bombu ili otimanje telefona i para deci iz skole na naselju...kad ovakve stvari cujes a neke i sam dozivis shvatis da su price kao tvoja o limanskim dilerima i kurvama samo debela predrasuda malogradjanstine i frustriranih likova.....
carolina 212:Slazem se, ali onda nije u redu da neki deklarisu devojke odmah kao sponzoruse ili umisljene samo zato sto su sa Limana.
Gwydion:Derane, ajd nemoj da se foliramo? Meni je pre odlika frustriranosti i malogradjanstine isticanje neke posebnosti Limana u odnosu na druge delove grada iz jednostavnog razloga sto je sve to isto s***e. Nista manje drasticni slucajevi se srecu svuda, pa tako i na Limanu.
Dakle, ne pricamo o predrasudama nego o tome da je ocigledno izrasla jedna generacija limanaca koja se bavi omiljenom srpskom zabavom. K*rc*njem bez pokrica.
HEMI 426:Nemoj ti meni derane i nemoj ti da se foliras a boli me **** sta ti smatras sta je odlika malogradjanstine i frustriranosti.....smaras...![]()
HEMI 426:to dolazi od gubitka zivaca da se prepucavam sa idiotima koji nisu ni zabavni koliko su losi...
HEMI 426:naravno da potajno zeli tu da se udomi....
ko normalan ne bi hteo da se nadje pored lepe, pametne, kluturne, fine i obrazovane devojke ( kakve su ribe sa limana u vecini slucajeva ) koja te voli i pazi i mazi a zivis u najboljem delu grada, u pristojnom komsiluku, u pristojnoj gajbi sa pogledom na dunav.....ti to kao ne bi voleo :wink:
Gwydion:Derane, ajd nemoj da se foliramo? Meni je pre odlika frustriranosti i malogradjanstine isticanje neke posebnosti Limana u odnosu na druge delove grada iz jednostavnog razloga sto je sve to isto s***e. Nista manje drasticni slucajevi se srecu svuda, pa tako i na Limanu.
Dakle, ne pricamo o predrasudama nego o tome da je ocigledno izrasla jedna generacija limanaca koja se bavi omiljenom srpskom zabavom. K*rc*njem bez pokrica.
Arhangel NS:Eeeej, nemoj da se nerviraš,sve ti je to jedno virtuelno kurchenje...Koreni "Limanizma" postoje odavno, '80-tih su već bili smešni (jedino su se tinejdžeri primali na to), a tek danas je to samo dobra zayebancija i ništa više...
Svuda je isto sranye, ili je isto do džodža...Kako kome...I ko kome - uvalja....
I na kraju - don't forget : Liman Forever, ali, Telep još Foreverije...
Detelinara do Štranda!
I SPENiS je Novo Naselje!
Uuuuurrrrraaaaaa...![]()