LIMANOLOGIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Orvel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Delom si u pravu, jeste da smo devalvirali u svakom pogledu ali ipak ( bez zezanja i ultra lokal patriotizma ) liman je ipak iznad naselja, detelinare....... to moze da zahvali socijalnoj strukturi i srednjoj klasi koja je iako unistena na limanu ipak postoji. Samim tim su i zene kulturnije ( po alexejevoj prici, zajebanije ali to je to ) i vise sofisticirane...

Aleksej_BASO:
A sto se tice devojaka sa strane... Pa zar moram hiljaditi put da objasnjavam? Vidi ovako, imam dve devojke koje obe dobro izgledaju, i jedna je iz NS, a druga "sa sela"... I kod ove prve treba da dubim na trepavicama da bi ona bila manje nadrkana, dok sa ovom drugom mogu normalno da pricam i da se bez zavlacenja smuvam.....

Tako da nema potrebe da serviras tu pricu o bebama, pa to nema veze sa devojkama van grada, takve su sve devojke, i iz NS, ako ima cilj da se uda uhvatice na bebu tipa, nevezano za stambene probleme, poreklo i tako to.

Наиван си, пази се удавача са села, ја ти то најозбиљније кажем :!: Већ си у тим годинама да те гледају као потенцијалног ђувегију. Па мајку му, тамо на ЉиС све пршти од тема где мушкарци кукају као не разумеју жене и траже од других жена да им објасне женски мозак, а ја теби овде бесплатно дам једно такво тумачење и ти нећеш да ме слушаш. Ваљда жена зна шта жена мисли. Пази, мене баш брига, ја ћу ти регуларно честитати на за то предвиђеној теми кад дође време, само после немој да нама овде кукаш. ;)

HEMI 426:
i tu si zavrsio pricu kod svih normalnih riba.... :wink:

Hahah e prijatelju nazaloste tako je.

Ali kada te "normalne" ribe odvedes ipak jednom nece da odu do 5 ujutro...

Znaci ziva istina, ja i drugara pokupimo neke nase drugarice, i bas nam se islo u Verige a one navalile, nece pa nece, kaze isto sto i vi svi, "narodnjaci, turbo folk, bla bla bla..." i ajde odemo mi tamo (btw jedna od njih je sa limana, ti je garantovano znas, mislim da se zove natasa 78. god zivi blizu tebe) i brate ribe se navade nece da odu, jedva ih nagovorimo da idemo kuci oko 4-5 sati :D

Mislim, sta reci!!!:lol:

Ona Alexejeva "pricica'' bi se mogla segmentarno analizirati i u tome bi bolje sagledali NJEGA nego bilo koju ribu, iz bilo kojeg dela grada, ali me je iskreno smorio, te ne mogu ............:-?
A , moram priznati da 1. put priznajem potpuno slaganje sa Storm, koja iz nekog , samo njoj znanog razloga, jos ima zivaca da se ubedjuje sa A . !!!:-(

HEMI 426:
nemoj biti takva, alexej je talenat i ima volju i zelju
treba mu pomoci u svakom pogledu
jedino sto mislim da mu je pristup los ali ako to ispravi ima da ga ne vadi!
Daj boze da mu krene u tom pravcu, svima ce nam ovde biti lakse!!:lol:
Mada , istom terapijom treba leciti i mnoge druge odavde , narocito one u jutarnjjoj smeni , sto se pisu crvenim!! :lol:

Gwydion:
Ako cemo iskreno, ti novi trendovi kojima su se priklonile neke novosadjanke, tzv kvazi-novosadski fazon sa belim lonama i tangama ispod, jeste skrnavljenje izvesnih kulturnih standarda koje je Novi Sad nekad posedovao i koji su ga, svojim uticajem sa severa - citaj Budimpeste, dizali iznad Beograda.koji je uvek bio pomodna velika palanka.
Zalosno. To nije urbano, to je jeftino i to nije odlika bilo kojeg naselja u gradu. Poseljacenje je opsti trend svuda, pa tako i na Limanu.

Hahahah a sta ti vise volis ribe u farmericama ravnim cipelam i dzemperima!!!

Hahaha, pa sada mi je jasno sto se mi ne razumemo....

Zenko je da bude lepo, a to treba da i pokaze!

Nema nista lepse od belih pantalona providnih iz kojih vire cipkaste tange!!!!

storm cloud:
Наиван си, пази се удавача са села, ја ти то најозбиљније кажем :!: Већ си у тим годинама да те гледају као потенцијалног ђувегију. Па мајку му, тамо на ЉиС све пршти од тема где мушкарци кукају као не разумеју жене и траже од других жена да им објасне женски мозак, а ја теби овде бесплатно дам једно такво тумачење и ти нећеш да ме слушаш. Ваљда жена зна шта жена мисли. Пази, мене баш брига, ја ћу ти регуларно честитати на за то предвиђеној теми кад дође време, само после немој да нама овде кукаш. ;)

Hahaha ko se jednom vakcinise od sindroma udavace sa sela, a ja jesam , koliko puta moram da ponovim, nece da nasedne, bar ne nesvesno na isti!!!! :D :D :D

Odavno sam ja u godinama da budem potencijalni djuvegija...

Ali mislio sam da imas bolje misljenje o meni, ovako ispadne da sam pglu jer ne znam za te fazone, ali ipak znam.

Hvala na brigi, svakako! :)

mens:
Mislim, sta reci!!!:lol:

Ona Alexejeva "pricica'' bi se mogla segmentarno analizirati i u tome bi bolje sagledali NJEGA nego bilo koju ribu, iz bilo kojeg dela grada, ali me je iskreno smorio, te ne mogu ............:-?
A , moram priznati da 1. put priznajem potpuno slaganje sa Storm, koja iz nekog , samo njoj znanog razloga, jos ima zivaca da se ubedjuje sa A . !!!:-(

PA da si procitala ne bu nasla nista cudno u mom ponasanju..... ;)

matori, ima cudno!
pazi, koji ces **** u verigama, niti si celav, niti si debeo, niti vozis ML, niti nosis zlato, niti igras fudbal....kapiram, volis da gledas gole sise i dupeta klinki koje zevaju i samo gledaju na koji ce **** da sednu ali nece na tvoj i tamo se neces navatati nikada. bolje idi na neka druga mesta, gde ima jednako dobrih riba a tvoji kvaliteti nece padati u senku dzipa ili breitling sata....

Vidi ne moraju biti verige uzeo sam ih kao ekstremni primer. BTW svi koji su rekli lose o tom mestu i samo kazu da tamo nisu nikad ni bili.....

Mozemo da se orjentisemo na MB bus koji ja volim, i tu ce biti skroz slicna prica....

Aleksej_BASO:
Hahahah a sta ti vise volis ribe u farmericama ravnim cipelam i dzemperima!!!

Hahaha, pa sada mi je jasno sto se mi ne razumemo....

Zenko je da bude lepo, a to treba da i pokaze!

Nema nista lepse od belih pantalona providnih iz kojih vire cipkaste tange!!!!

Postoji mnogo nacina na koje zena moze da bude i lepa i atraktivna, elegantna i uzbudljiva. Klonovi Seke Aleksic to sigurno nisu.

Kako kome.

Mada ja i ne govorim o klonovima seke aleksic.

Sto si bas nju spomenuo? Ste ne rece natase bekvalac???

Ja trenutno radim diplomski, pa kada ga odradim nece mi trebati riba sa kojom cu raditi diplomski, znas za tu izreku?

P.S. moracu da zapamtim ono od gore kada budem hteo da se uvucem u bulju forumasicama! :D

HEMI 426:
matori, ima cudno!
pazi, koji ces **** u verigama, niti si celav, niti si debeo, niti vozis ML, niti nosis zlato, niti igras fudbal....kapiram, volis da gledas gole sise i dupeta klinki koje zevaju i samo gledaju na koji ce **** da sednu ali nece na tvoj i tamo se neces navatati nikada. bolje idi na neka druga mesta, gde ima jednako dobrih riba a tvoji kvaliteti nece padati u senku dzipa ili breitling sata....

Добар савет. То је једно од места за ткзв. "секирање пениса" (није тешко бити фин :wink: )..
Већ дуже време не залазим тамо, а док сам "висио" једино сам успео да одвојим једну маторку (мада сам нападао њену млађу другарицу, ех :roll: ).Али, већина места могу бити таква, зависи каквог си "штофа"...

А, ово Лиман-рибе и слично...Никакве разлике нема. Женско је женско, и са Лимана и са Детелинаре...Ма, Новосадисткиње су НАЈ ! :D Па и ове из ФЈутога и Бегеча, на пример. :D

Back