LIMANOLOGIJA

• Začetnik teme Začetnik teme Orvel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mens:
nevo, masi onom zastavom sa bezbedne razdaljine i sve ce biti o.k!!

da, zalutali meci su opasni...a nikako ne bi zeleli, jel, da vam se nesto desi pogotovo na limanu...tu ste gosti i o vama se brinemo...kad izadjete sa limana i odete na druge teme, neka vas resetaju do prekosutra....ima i zasto! :roll: :wink: :lol:

Posto su organizacije sa kojima saradjujem, trenutno, ne mogu da dopru do mene, rad na limanologiji nastavljam iz ciste limanofilije, kao i sajentofilije:
1) odlucivsi da prodre dalje na kopno, u potrazi za boljim zaklonom, LIMANO ERECTITUS(uspravni limanac) nailazi na prvu prepreku-mocvarno tlo
2) da bi je savladao, uz svoju stecenu domisljatost,
pali prvu vatru(sa biljkom Limanskom Ambrozijom, inace endemskom vrstom, vrlo rasirenom na prostorima Limana)
3)dim koji se podize put nebesa, pravi prvu ozonsku rupu malih razmera. Kroz rupu prolaze neoslabljeni zraci sunca, koji isusuju mocvarno tlo. Nista se ne brinite, rupa je zatvorena delovanjem prirode.
4)Limanci, u daljem prodoru na kopno pocinju da prave prve zemunice
5) zbog svoje izuzetne plodnosti limanaca-prvobitna
naselja postaju prenaseljenja- i limanci domisljato grade svoja prava naselja Solitere(iz nekih razloga, skoro uvek sive boje.
Sledeci nastavak posle kise.

Manite se gluposti limanci, nego da vas vidim na delu!

Ako bih hteo da odem negde na pice-kafu sa nekom devojkom, a to mesto treba da bude na limanu (pretezno 3-4) gde da odem?

Znaci ne izlazak, nego tako popodne, uvece, ...

A da bude romnticno mesto! I ne previse daleko, jer se tek 2. put vidimo... Pa da je ne vodam previse...

A? Sta kazete?

jeste, nije zasluzio ali kad su kafane u pitanju moram da pomognem coveku... :wink:

ako izostavimo strand, imas orfej, ona 2 kafica u drage spasic, vitraz, hogar, big blue,pandu, limanski pub i sky bar ( ako imas auto, peske ne vredi )...

sa druge strane ako hoces da se uroljas sa ribom imas pivarium, lord, novi zivot, tastu, orion, klub B ( bosanaca ), van gogh....

HEMI 426:
jeste, nije zasluzio ali kad su kafane u pitanju moram da pomognem coveku... :wink:

ako izostavimo strand, imas orfej, ona 2 kafica u drage spasic, vitraz, hogar, big blue,pandu, limanski pub i sky bar ( ako imas auto, peske ne vredi )...

sa druge strane ako hoces da se uroljas sa ribom imas pivarium, lord, novi zivot :lol: , tastu, orion, klub B ( bosanaca ), van gogh....

E yebi ga da ja imam auto, znao gih gde da idem...

Zato sam i pitao na limanu, inace bih lako bilo gde.

Aleksej_BASO:

Ako bih hteo da odem negde na pice-kafu sa nekom devojkom, a to mesto treba da bude na limanu (pretezno 3-4) gde da odem?

A da bude romnticno mesto! I ne previse daleko, jer se tek 2. put vidimo... Pa da je ne vodam previse...

A? Sta kazete?
cekaj, jel ti ovo vec 2. riba sa limana? i pre par meseci si prijavio da imas neku "nasu"?
i onda bez srama i blama plujes po ribama na temi "limanologija"?mislim............... :evil: :evil: :evil:

Aleksej, idite u Orfej, opusteno je 100%, ali ako idete uvece moram da ti kazem da ce biti Tuborgova zurka, tako da ne znam koliko ce ti to odgovarati.
Sto se tice lokala u Drage Spasic koje Hemi spominje, skroz su ok. Imas i jedan na Bulavaru oslobodjena kod mosta, tacno preko puta naftagasove zgrade i fontane, pored apoteke.

nsbee:
Orvel:
HEMI 426:
hey preskocio si deo kada bogovi daju limancima dar vatre! to je odlicna epizoda... :wink:
Hemi, postavicemo topic o Limanskoj mitologiji. Ovde je zastupljen naucni pristup.
A kada cete postaviti temu o limanskim psima lutalicama?
LIMANSKI KANTOPREVRTAC- krece se u coporima do 5-7 komada. Retko napada, ali je veoma glasan. Sigurno sredstvo za borbu- kada naidjete na njih samo se pravite da se saginjete po nesto(napr. kamen). To im budi uslovljen refleks. Potvrdjeno u praksi :wink:

nsbee:
Aleksej, idite u Orfej, opusteno je 100%, ali ako idete uvece moram da ti kazem da ce biti Tuborgova zurka, tako da ne znam koliko ce ti to odgovarati.
Sto se tice lokala u Drage Spasic koje Hemi spominje, skroz su ok. Imas i jedan na Bulavaru oslobodjena kod mosta, tacno preko puta naftagasove zgrade i fontane, pored apoteke.
naravno, to je moja ulica!!! :D

mens:
nsbee:
naravno, to je moja ulica!!! :D

mislis darkova? ;)

mens:
Aleksej_BASO:

A? Sta kazete?
cekaj, jel ti ovo vec 2. riba sa limana? i pre par meseci si prijavio da imas neku "nasu"?
i onda bez srama i blama plujes po ribama na temi "limanologija"?mislim............... :evil: :evil: :evil:

Na svu srecu nije sa limana samo tu radi, a nije ni iz NS Bogu hvala.... Kome trebaju novosadjenke, kad ima i drugih dobrih riba koje nisu nafurane! :wink:

A i ona 1. nije bila rodjena novosadjanka. :wink:

@hemi.. u pravi su za kola totalno, ali eto, kad se mora ovaki... nije tesko!

Aleksej_BASO:
mens:
Aleksej_BASO:

A? Sta kazete?

Na svu srecu nije sa limana samo tu radi, a nije ni iz NS Bogu hvala.... Kome trebaju novosadjenke, kad ima i drugih dobrih riba koje nisu nafurane! :wink:

A i ona 1. nije bila rodjena novosadjanka. :wink:

@hemi.. u pravi su za kola totalno, ali eto, kad se mora ovaki... nije tesko!
"provincijalke imaju dusu.......", mani se ovih urbanih, od "toga covek moze da rikne"..... :D

sad sam ga nasao na ljubavi i sexu ( kad god sam deprimiran ili tuzan,tamo svratim...izadjem preporodjen kad vidim kolicinu baljezgarija koja se tamo prosipa )

kapiram da ti moze biti odgovor na moje pitanje... ako vija ****** po netu, znaci da ih nije navatao na "ulici"... :wink:

Iluminati su mi odobrili neophodnu finansijsku inekciju.
Nauku vise nece trpeti:
-posto su izgradjeni soliteri i ostale nastambe Limanci krecu u osvajacke pohode ka grbavici(trenutno je na snazi rezolucija 11.4853743552 o nenapadanju i razoruzavanju nuklernog oruzja,a izmedju je izgradjen Bulevar Avnoj-a( sada Cara Lazara). Pakt o integraciji je potpisan na mestu trgovinskog cvorista- Limanske pijace
-strategija dominacije koja je, u ovim teskim vremenima, doneta od narodne skupstine Limanaca je sledeca: doktrinom laissez faire-a staviti ostale delove grada u kolonijalni polozaj bez upotrebe sile
- postatiti punopravni clan Saveta bezbednosti sa pravom veta
- napraviti tehnolosko-tehnicki monopol( Sa neogranicenim koriscenjem interneta)
- uvesti diskriminatorske poreze detelinari i novom naselju
- ograniciti populaciju neprijateljskim delovima grada(poznatije kao LIMANSKI NEOMALTUZIJANIZAM)
- Napraviti Limanski monetarni fond
Dalje predloge ocekujem od mojih prijatelja Limanca.

Limanci su imali i potrebu za sportom, te su izgradili i SPENS. Tamo su i ubacili radnjice gde mogu da se snabdevaju. A tu je i tvrdjava koja sluzi za odbranu vekovnih ognjista.
Liman je drzava svih Limanaca i samo Limanaca, koji su povlascena rasa u ovoj drzavi.
Za centar Limana (sveta) vazi DDOR, koji je mesto sastajalista, alkoholisanja, klosarenja, ali i osiguranja, da bi svi Limanci bili osigurani.

Back