Fixa
Veoma poznat
- Poruka
- 12.766
saljem ovde, to je sigurno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
xiaoyu:Nem sta da susis. Traze iskljucivo u digitalnoj formi, a do izlozbe ce ti se vec osusiti.
gooost:i mene savetuju da konkurisem ali mi ne pada na pamet jer sam se vec dvaput opekao na slicne fore. prva varijanta je da je u pitanju fingiran izbor gde se sve radi pro forme a pobednici se znaju unapred; pare se daju svom coveku a mi umetnici zivimo u iluziji da i o nama neko brine. sama drzava nam ne daje radni status a sad ce neka "nezavisna neprofitna nevladina" organizacija da nam pokloni 18 000 evra! toga vise nema ni u bajkama ! druga varijanta je da je ucesce besplatno do uzeg izbora; u taj "uzi" izbor ulazi 3000 "odabranih srecnika" i svako placa dalje ucesce; ali sta je 2000 dinara kad cemo da zaradimo 10 000 evra ! a opet, sta je to kada par hiljada ljudi plati za dalje ucesce. fantomskoj organizaciji puni dzepovi, nagrade njihovim ljudima a mi smo bili u uzem izboru EJ ! na Function konkursu su taodje bile ogromne nagrade za mlade talente, a 'pobedio' je tip od 37 godina, a gospoda ****** Cirilov i onaj profa vajar su nagradu za najboljeg vajara dali - pederu. najveca umetnost je sirotinji ukrasti pare!
Fixa:e,
pa nisi me razumeo. da bih nastavio da slikam, mora da mi se osushi prvi sloj. pa onda imam jos dva sloja da da...nisam trebao u slojevima da slikama bla bla bla...ali za te pare, moram da se potrudim...
ma...nema veze, necu da cekam da se potpuno osusi, radicu ovako preko skoro suvog. ako posle ispuca slika, bash me briga. ja sam uzeo pare, a oni nek se akaju sa slikom.
buaxaxaxaxa
xiaoyu:slazem se sa tobom da su kod nas konkursi uglavnom namesteni. mada nesto ne verujem u ovu tvoju pricu o placanju uzeg izbora (nadam se da ce neko od nas stici do istog pa cemo cuti). to bi morali da napisu u raspisu konkursa. ovako, nista ne gubis. delo saljes u digitalnoj formi. nista te ne kosta. a u krajnjoj liniji ako i ne dobijes nagradu bar si svoj cv dopunio jednim novim konkusom.
i jos nesto, zelim da budem optimista. ipak ima i konkursa na kojima su nagrade dobili i "niciji" ljudi.
a pesimizam i bedak su treca stvar...gooost:lepo je sto si ti optimista ali optimizam i realnost su dve razlicite stvari
Oces da te bijeeeem, aaa? Ja se ovde polomih, a on meni - krijem konkurse!!! I znas sta - nemam konkurenciju !krejzi_dajmond:Хвала ти Госцице (или Гошћице), веома си љубазна и остало. Где их само налазиш? Гарантовано знаш још гомилу али нећеш да си правиш конкуренцију... Ма шалим се, супер што си поставила ово. Ево ја бих да шаљем фотографије Хенкелу, само не знам шта траже и да ли мора да је глупо као на рекламама за детерџент или може и нешто боље од тога?