loogyc
Zainteresovan član
- Poruka
- 298
I ja bih to voleo..Ma vec u nedelju. Juventus gubi od Siene, Milan pobedjuje Livorno i eto nama titule.
btw To nije nikakvo vracanje duga ili tako nesto..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja bih to voleo..Ma vec u nedelju. Juventus gubi od Siene, Milan pobedjuje Livorno i eto nama titule.
68Charger440:Ma vec u nedelju. Juventus gubi od Siene, Milan pobedjuje Livorno i eto nama titule.[/QUOTE
Lepo je nadati se!!! Izgleda da ce Milan kao i prosle godine ostati bez obe titule...![]()
zeleni_dan:Barsa je dobra ali se ispostavilo da nemogu da igraju bez Ronaldinja
Barselona je kulturni centar Spanije.. Ako budes imao priliku poseti njihova pozorista.. Shvatices da glume mnogo bolje nego Puyol..Puyol je jedino glumac dobar. Mogu svi da mu zahvale sto se Barcelona u finalu.
.pissbottleman:@ Charger ... izgleda da nikada necemo preboleti taj gol ....
Bas nemamo srece....prvo protiv livewrpula,sad ovo.......... samo da dovedu nekoga u odbranu(npr Alexa) i sledeca godine kidamo.....barca je trenutno tu...Milan je uvek u vrhu !!!
Pa i Arsenal je jako dobra ekipa(da nije ne bi bio u funalu LS).Banci:Barsa je jako dobra ekipa
Osim toga Venger je mnogo bolji trener od Rajkarda, tako da ne bih bio siguran da će Barsa 100% osvojiti LS.Banci:ove godine 100% osvaja Ligu Sampiona
Alex.L:Pa i Arsenal je jako dobra ekipa(da nije ne bi bio u funalu LS).
Osim toga Venger je mnogo bolji trener od Rajkarda, tako da ne bih bio siguran da će Barsa 100% osvojiti LS.
Slazem se sa tobom,ali kada je Barsa pobedila Milan,tim koji ima najbolju odbranu na svetu,verujem da ima lak posao sa Arsenalom.Alex.L:U nijednom finalu finalu ne postoji 100% favorit
Tacno. 17.05.2006. u 20.45h doci ce kraj BARSI
Doci ce kraj Barsinoj seriji ne osvajanja Lige Sampiona, i kraj seriji Arsenala..Tacno. 17.05.2006. u 20.45h doci ce kraj BARSI
Kao moljca, nadam se! Ma bice to sjajna utakmica, jedva cekam!Banci:Znam da si vatreni navijac Arsenala,ali ce ih BARSA UGAZITI.
pa prvo treba da imas neku sansu za osvajanje LS da je ne bi osvojio...Doci ce kraj Barsinoj seriji ne osvajanja Lige Sampiona
Jbg morao sam nesto da smislim da ne nabudzim post..pa prvo treba da imas neku sansu za osvajanje LS da je ne bi osvojio...
a osim kad ih je Milan ispratio sa 4 komada ne secam se kad su se primakli blizu osvajanja
naravno ne racunam onu jednu titulu