LIGA SAMPIONA

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekaj ti stvarno mislis da onaj Gatuzo moze nekoga da sacuva,pa sta on zna sem da ti ide na nogu kramponima,protiv svakog boljeg igraca se izgubi,pa on nikada nece zaustaviti Tottija,Nedveda uvek ih je pretukao,a posto u Calcio-u nema neke pravde uvek je zavrsavao utakmicu bez kartona...ali da kazemo da ce sacuvati Ronaldinja,ko ce da zadrzi Eto'a, Messi-ja, Deka, Zilija...Milan nema toliko opasnih igraca,a ni toliko sposobnih defanzivaca....imaju one reumaticare od 65 godina...

A i poznato je da ce Milan vise obracati paznju da pokvari igru Barse, nego na to da sam gradi svoju igru....

POZDRAV

Steta samo sto Markez ne igra, jedan je od boljih odbrambenih na svetu.
laughing-smiley-014.gif

Samo vi potcenjujte Gatuza...
Covek je svestan svojih (ne)mogucnosti , sto mu je ogromna vrlina..
Ne trudi se da ddribla,vodi loptu ili salkje neke dugacke pasove...
Koncetrise se samo na svoj deo posla, a to i jeste zaustavljanje protivnickog igraca, pa i faulom ako treba...
Iako ga Ronaldinjo predribla i 10 puta, morace dobro da razmisli da li ga je i presao...
+
Zili verovatno nece ni da igra...
Mesi vise igra za sebe, nego za ekipu...
Deco nije isti igrac, koji je dosao iz Portoa..
A za Etoa ce se pobrinuti Nesta...

Morace tako protiv Barce, verovao ti ili ne. Pa nije Anceloti toliko glup da igra otvorenu utakmicu. Nemoguce je nadigravati se sa Barcom, jedina sansa milana je da se zatvori i da preko sevcenka i kake da gol iz kontre. I koliko god mesi igrao za sebe opet je najbolji (ne racunajuci ronaldinja)...

Milan se kod kuce sto posto nece braniti!
Videces!
Ako se zatvore, najebali su...
Evo, ubij me ako Barca ne odigra,tj pokusa da odigra isto kao protiv Chelsea..
Drzace loptu koliko mogu u posedu, bez ozbiljnijih napada...
E, sad, ako Anceloti hoce da sebi potpise ostavku, on ce da se brani i proba na kontru...
Jedini nacin je da Milan od pocetka krene dosta cvrsto i ofanzivno i presingom onemoguci pas igru Barce...
Lako je sve to pricati, ali na terenu se tek vidi ko je gde!!!
ps
I meni je zao sto ne igra Mesi...
Ko bude bolji, neka prodje!!!

veceras se menja grcka mitologija... pokazuje se da najbolja borba ikad vidjena nije bila borba davida protiv golijata... veceras je borba golijata protiv golijata... ronaldinjo protiv kake... prijatelji i zemljaci ali veceras na terenu zakleti neprijatelji... sevcenko protiv etoa... fantasticni strelci, fantasticni ljudi, fantasticni fudbaleri... rajkard protiv ancelotija... dva bivsa saigraca, osvojili sve sto se osvojiti da... dva neprocenjiva uma ciji se rad moze uporediti jedino sa radom najfinijih i najpreciznijih svajcarskih satova... dva tima koja svojom snagom zasluzuju da budu prvaci univerzuma... da li je to finale pre finala... da li je neki od strucnjaka smislio iznenadjenje za svog protivnika... da li je neki od igraca koji svojom lucidnoscu iznova i iznova iznenadjuje smislio neki novi potez, dribling kojim ce prevariti i ostaviti svog cuvara otvorenih usta da se pita "zasto bas mene da ovo snadje"??!! da li ce pasti neki gol koji ce se vrteti na spicama svih svetskih radio i televizijskih stanica??!! ostaje nam da se uvalimo u fotelju i uzivamo, kad vec nemamo srecu da prisustvujemo utakmici... o, ljudi moji... veceras se pise istorija...

ovde ne trebamo da stavljamo akcenat na moj post nego na utakmicu... jecjelena, sta mislis ko ce pobediti veceras? ljudi, jel znate da u igri koja se zove 'devetka' na bilijaru crna kugla i nema neki veci znacaj od bilo koje ostale... tu je najbitnija kugla sa brojem 9 na ledjima...

Tacno je da je popularniji ali u evropi i kod nas se vise obracala paznja na tekmu Chelsea-Barca...a ja jos nisam video reklamu na B92...naravno da ih je bilo, ali kad si igrali u Londonu, reklamirali su tu tekmu svakih pola sata...to je samo jedan dokaz..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back