LIGA SAMPIONA

• Začetnik teme Začetnik teme Banci
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nikad se ne zna ceo svet sad potcenjuje Milan i Viljareal sto nima itekako odgovara, sacekajmo da se zavrsi pa da slavimo ispadanje onih budjavih i tunjavih italijana, ej pa setite se gola Inzagija protiv Bajerna ja sam se 2 dana krstio kakav je to mutant...

Milan je klub sa 6 titula LS...
I zadnjih 5 god igrao je 4 puta polufinale (ako se ne varam)
Tako da je Barca klub koji bi trebao da se brine...
Ali kao sto kazete, i ja sam primetio da su mnogi sigurni da ce Barca dalje sto moze samo da koristi Milanu
I siguran sam da su bas zbog pritiska pobede igrali ispod svog nivoa protiv Lyona...

ma dobro malo sam se zezao, sta se lozite. a to da je bila među posljednjim favoritima je isto loziona. pa de reci ko je imao bolji tim od zvezde osim olimpika i eto bajerna. olimpik je u polufinalu pomeo moskovski spartak (2:1, 3:1), koji je dotle gazio sve pred sobom.
u superkupu zvezda je tad razvalila mancester junajted, ali je nesretno izgubila. sijevale su precke i stative, a dejo je odigrao jednu od svojih najboljih utakmica. isto kao i jugovic nesto poslije protiv kolo kola (3:0)

pandiani:
ma dobro malo sam se zezao, sta se lozite. a to da je bila među posljednjim favoritima je isto loziona. pa de reci ko je imao bolji tim od zvezde osim olimpika i eto bajerna. olimpik je u polufinalu pomeo moskovski spartak (2:1, 3:1), koji je dotle gazio sve pred sobom.
u superkupu zvezda je tad razvalila mancester junajted, ali je nesretno izgubila. sijevale su precke i stative, a dejo je odigrao jednu od svojih najboljih utakmica. isto kao i jugovic nesto poslije protiv kolo kola (3:0)
Baš si vragolan. :lol: Ozbiljan, a šali se.
Da nisi ti glumac možda? Ili muzičar? :-D

pandiani:

Ko je imao bolji tim od Zvezde,pa dosta timova koji nisu ucestvovali,pre svega ekipe iz Italije,Spanije i Engleske!!!!

Popela mi se na glavu ova Liga sampiona
Ne dobih pare na Benfiku
Kad je Simao promasio citav gol poludio sam nacisto
kad Celzi ne osvaja boli me uvo ko ce da osvoji
ako cu za koga da navijam to je Viljareal jer imaju najmanje sanse trenutno
a poslije njih najmilije bi mi bilo da osvoji Milan
A sto se tice sansi
Mislim da je najbliza Barsa i da su favoriti....
poslije njih Milan
CHAMPIONS LEAGUE :| :sad: e moj Celzi :lol:

GRIZZLY:
Popela mi se na glavu ova Liga sampiona
Ne dobih pare na Benfiku
Kad je Simao promasio citav gol poludio sam nacisto
kad Celzi ne osvaja boli me uvo ko ce da osvoji
ako cu za koga da navijam to je Viljareal jer imaju najmanje sanse trenutno
a poslije njih najmilije bi mi bilo da osvoji Milan
A sto se tice sansi
Mislim da je najbliza Barsa i da su favoriti....
poslije njih Milan
CHAMPIONS LEAGUE :| :sad: e moj Celzi :lol:
I ja sam navijala za Celzi.Ali kad vec on ne osvaja titulu volela bih da je osvoji Arsenal.Samo ne BArsa...

@to whomever it might concern

Da se Lion nije zatvorio i krenuo da ispucava loptu kad je primi, kao nake zadnje ******, ne bi im se desilo to shto im se desilo. Mogli su da nas slome ali su ipak odluchili da chuvaju skor. E pa tough shit. You lose.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back