Лига шампиона 2024/25

1733834215198.png

шпански лоповлук у Милану, Звезда прво полувреме променљива игра, друго врло добро, чему служи вар провера уопште ако се овакви голови признају након видео провере?!

1733958667584.png

остали резултати вечерас

1733958861348.png

Franjevci ispali ... Zvezda pobedila (iako su joj neki predviđali mnogo gori bilans) i skupila 6 bodova u ovoj sezoni ...

Moglo je i bolje ali moglo je i gore ...

Sve u svemu .. dobro i lepo iskustvo
злало је се да нико неће проћи и југоисточне Европе, Динамо је одиграо јако добро сезону, свака част али и распоред им је био неупорево лакши и сами ривали

злало је се да нико неће проћи и југоисточне Европе, Динамо је одиграо јако добро сезону, свака част али и распоред им је био неупорево лакши и сами ривали

Raspored je svima bio sličan ... neki timovi su se mnogo kockali i sad potencijalno možda plate ...

Bajern, PSŽ, Real, Mančester, Juventus, Milan, Borusija - svi još nisu sigurno u top 16

To sebi nisu smeli da dozvole ali ...

Raspored je svima bio sličan ... neki timovi su se mnogo kockali i sad potencijalno možda plate ...
поредити гостовања у Братислави са нашим гостовањима не упоредиво победили су распали Лајпциг али ок он може да се пореди са гостовањем у Берну ове теже ривале су чекали у ЗГ Монако и Милан, Селтик је ок екипа ништа више од тога али 11 бодова је велики резултат свакако

поредити гостовања у Братислави са нашим гостовањима не упоредиво победили су распали Лајпциг али ок он може да се пореди са гостовањем у Берну

Upravo su pobedili Milan koji mi nismo mogli da pobedimo ...Sa Monakom odigrali nerešeno ...

Jbg .. uzeli bodove tamo gde smo i mi trebali ...

.. ali eto .. gleda Bog pa im nije dao prođu

Upravo su pobedili Milan koji mi nismo mogli da pobedimo ...Sa Monakom odigrali nerešeno ...

Jbg .. uzeli bodove tamo gde smo i mi trebali ...
јесу победили Милан али са играчем више и у ЗГ, где смо то још требали осим у Милану против Милана ми НИСМО ИМАЛИ ривала као што је Слован Братислава па да смо и ту морали

јесу победили Милан али са играчем више и у ЗГ, где смо то још требали осим у Милану против Милана ми НИСМО ИМАЛИ ривала као што је Слован Братислава па да смо и ту морали
Glupo je sad tražiti krivce .. prosto .. eto ... 6 bodova je realna situacija s obzirom na povrede i protivnike ...

Igrati protiv Barse i dva puta na San Siru ... ne može bolje ...

PAROVI BARAŽA ZA OSMINU FINALA

Monako/Brest - Pari Sen Žermen/Benfika

Sporting Lisabon/Klub Briž/ - Atalanta/Borusija Dortmund

Seltik/Mančester Siti - Real Madrid/Bajern

Fejenord/Juventus - Milan/PSV

PAROVI OSMINE FINALA

Liverpul/Barselona - Pari Sen Žermen/Monako/Benfika/Brest

Arsenal/Inter - Milan/Juventus/PSV/Fajenord

Leverkuzen/Atletiko - Real/Bajern/Mančester Siti/Seltik

Lil/Aston Vila - Dortmund/Atalanta/Sporting/Briž

Back