- Poruka
- 2.088
Mogao bi Dinamo večeras pobijediti. Nije Salzburg više jak.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel dogodine idete u kvalifikacije za LŠ ako budete drugi u prvenstvu?Naravno dolazi Barselona, jbg ti bi bio zadovoljan da ti je ponovo u Humsku stigao i Šamrok Rovers pa da im se revanširate ali ništa od LK biće bolje dogodinePusti sad crkvu, Aranđela Gavrila i Krcuna, uživaj u fudbalskoj igri.![]()
nije Salzburg što je bio ali je favorit, videćemo i dinamo nije što je bio za vreme Zdravka Mamića, čak je prošle godine završio u LK, u ligi će biti borba za titulu sa "majstorom s mora" doduše dinamo je bolji od njih ali hajduk je jači nego prethodnih sezona, za večeras videćemoMogao bi Dinamo večeras pobijediti. Nije Salzburg više jak.
Nije Dinamo bio ništa specijalno jači za vrime Mamića.nije Salzburg što je bio ali je favorit, videćemo i dinamo nije što je bio za vreme Zdravka Mamića, čak je prošle godine završio u LK, u ligi će biti borba za titulu sa "majstorom s mora" doduše dinamo je bolji od njih ali hajduk je jači nego prethodnih sezona, za večeras videćemo
ух како није редован је био у лиги Европе а повремено у лиги Шампиона, једино је тачно да су једном презимили од 1966 до кад су прошли ТотенхемNije Dinamo bio ništa specijalno jači za vrime Mamića.
Pa redovan je bio i nakon Mamića. Čak bolji.ух како није редован је био у лиги Европе а повремено у лиги Шампиона, једино је тачно да су једном презимили од 1966 до кад су прошли Тотенхем
у лиги конференцијаPa redovan je bio i nakon Mamića. Čak bolji.
i u ligi prvaka, i u europskoj ligi.у лиги конференција
nisam gledao ništa gledao sam košarkašku evroligu, video sam da su dobili i da su imali igrača više oko pola sata po statistici zasluženo Salzburg bez postugnutog gola, Barselona uništila BajernDinamo pobedio. Pa šta je bre ovo? Hrvati mnogo bolji od Srba u fudbalu.
ove sezone ste bolji prethodnih ne, retko kad ste imali dva prestavnika u grupama, Srbija je bila 10 liga na listi pre 2 godine što je nerealno pa smo došli do 5 prestavnika u kvalifikacijama te 2 prestavnika u kvalifikacijama za LŠ što je takođe nerealno i pad je bio neminovan, ove godine su Grci u najvećem usponu vaš HNL je u rasponu od 15 do 20 mesta na UEFA listi liga, takođe Dinamo je dobio nešto lakše rivale od Zvezde (Slovan i Seltik) i Salzbug je nikad slabiji realno ali zaslužena 4 boda za Dinamo posle onog debakla u Minhenu.Hrvati mnogo bolji od Srba u fudbalu.
Ja ne pamtim kad sam zadnji put gledao košarku. U Hrvatskoj se prate samo nogomet i boks.nisam gledao ništa gledao sam košarkašku evroligu, video sam da su dobili i da su imali igrača više oko pola sata po statistici zasluženo Salzburg bez postugnutog gola, Barselona uništila Bajern
Znao sam da postoji razlog.ove sezone ste bolji prethodnih ne, retko kad ste imali dva prestavnika u grupama, Srbija je bila 10 liga na listi pre 2 godine što je nerealno pa smo došli do 5 prestavnika u kvalifikacijama te 2 prestavnika u kvalifikacijama za LŠ što je takođe nerealno i pad je bio neminovan, ove godine su Grci u najvećem usponu vaš HNL je u rasponu od 15 do 20 mesta na UEFA listi liga, takođe Dinamo je dobio nešto lakše rivale od Zvezde (Slovan i Seltik) i Salzbug je nikad slabiji realno ali zaslužena 4 boda za Dinamo posle onog debakla u Minhenu.
koji razlog na šta misliš ranijih godina je Srbija imala bolje rezutate stigla je do nerealnog desetog mesta na UEFA listi ove godine je HNL bolju uglavnom su tu negde na relaciji od 15-20 na UEFA listi liga to je tako naš izlet do 10. mesta je bio nerealan sa sobom doneo šampiona direkto i ligi šampiona, drugoplasirani u kvalifikacije i čak nerealnih 5 prestavnika sve to zajedno je dovelo do neminovnog pada koji će se zaustaviti naredne sezono kada ponovo budemo imali 4 prestavika, ove godine dinamo igra solidno dosta za sada debakli su sastavni deo lige šampiona, jedan atletiko ili bajern ili borusija primaju po 4,5 golova i za poluvreme, glavni iskorak i sakupljanje bodova ste imali proše godine u ligi konferencije. to je tako sve što sam nabrojaoZnao sam da postoji razlog.
Da, debakl u Minhenu je bio grozan. Zbog njega nam je gol razlika -5 nakon 3 utakmice.
Provjeri Dinamove rezultate prošle godine u KL i usporedi ih sa sezonama u EL di smo 2x uzeli skupinu, 3x za redokj prošli dalje. tako da ne znam o čemu pričaš. Da ne spominjem da je Dinamo igrao KL jer je ispao u kivalifikacijama i za CL i za EL. To da je Dinamo najviše bodova skupio prošle sezone je neistina.koji razlog na šta misliš ranijih godina je Srbija imala bolje rezutate stigla je do nerealnog desetog mesta na UEFA listi ove godine je HNL bolju uglavnom su tu negde na relaciji od 15-20 na UEFA listi liga to je tako naš izlet do 10. mesta je bio nerealan sa sobom doneo šampiona direkto i ligi šampiona, drugoplasirani u kvalifikacije i čak nerealnih 5 prestavnika sve to zajedno je dovelo do neminovnog pada koji će se zaustaviti naredne sezono kada ponovo budemo imali 4 prestavika, ove godine dinamo igra solidno dosta za sada debakli su sastavni deo lige šampiona, jedan atletiko ili bajern ili borusija primaju po 4,5 golova i za poluvreme, glavni iskorak i sakupljanje bodova ste imali proše godine u ligi konferencije. to je tako sve što sam nabrojao
pa naravno da je dospeo do LK tako što je ispao iz kvalifikacija za LŠ i LE sigurno nije bio treći u HNL pa da ide u kvalifacije za LK, ne kažem da nije uzimao i u LE ali je već ona sezona sa Totenhemom obrisana, kao i nama kad smo igrali u 1/8 finala LE iste godine činimi seProvjeri Dinamove rezultate prošle godine u KL i usporedi ih sa sezonama u EL di smo 2x uzeli skupinu, 3x za redokj prošli dalje. tako da ne znam o čemu pričaš. Da ne spominjem da je Dinamo igrao KL jer je ispao u kivalifikacijama i za CL i za EL. To da je Dinamo najviše bodova skupio prošle sezone je neistina.
koliko vi imate pobeda u LŠ i koliko bodova, u koliko učešća u LŠ, Barem nismo spali da igramo LK, da Srbija je imala bolje rezultate zato imamo 5 prestavika i dva prestavnika u ligi šampiona, tj šampion ide direknto a drugi u kvalifikacije i to dobro znaš ali kao se čudiš nešto kad je HNL imao dva prestavnika u LŠ a pravk ide direktno a drugi i kvalifikacije, ili 5 prestavnika ukupno, koje je najbolje mesto hrvatske lige na uefa listi? eto pitamBolje rezultate. Imate 1 pobjedu u zadnjih 40 utakmica jbt.
odgovorih ti detaljno u temi o Zvezdi od sezone 2019/20 do ove aktuelne 2024/25 sve vreme je Sprska Super liga bila bolja od HNL, ove sezone jeste bolji i to je to, ako Dinamo tako mnogo nakupio bodova odnosno 2 puta bio pobednik grupa LE (ako sam te dobro razumeo) kako ste svih 5 sezona iza nas od jedne od osam pozicija i kako nikad niste bili iznad pozicije 15 da Hajduk ili Rijeka idu u kvalifikacije za LŠ, pa tako što onda kad je prolazio Dinamo prolazila je i Zvezda a i Partizan je igrao dobro i sakupio dosta bodova tih sezona, ove sezone ste tek bolji kad gledamo poslednjih 6 sezona što je reper, presek za brisanje bodova, koji je UEFA odredilaBolje rezultate.
kojih 40 utakmica i koju 1 pobedu, ko to ima Zvezda ili? znaš li koliko sezona treba da jedan klub odigra 40 utakmica pogotovo kad faktički ne igra kvalifikacije kao što Zvezda ne igra poslednje 2 sezone, o kakvih 40 utakmica i jednoj pobedi pričaš?Imate 1 pobjedu u zadnjih 40 utakmica jbt.