- Poruka
- 41.454
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
у среду све утакмице осмог кола у исто време, 21 сат
било скоро 40 000 и против ПСВPoluprazna Marakana pokazuje sve sto treba znati o Zvezdi i njenom meceni.
злало је се да нико неће проћи и југоисточне Европе, Динамо је одиграо јако добро сезону, свака част али и распоред им је био неупорево лакши и сами ривалиFranjevci ispali ... Zvezda pobedila (iako su joj neki predviđali mnogo gori bilans) i skupila 6 bodova u ovoj sezoni ...
Moglo je i bolje ali moglo je i gore ...
Sve u svemu .. dobro i lepo iskustvo
злало је се да нико неће проћи и југоисточне Европе, Динамо је одиграо јако добро сезону, свака част али и распоред им је био неупорево лакши и сами ривали
поредити гостовања у Братислави са нашим гостовањима не упоредиво победили су распали Лајпциг али ок он може да се пореди са гостовањем у Берну ове теже ривале су чекали у ЗГ Монако и Милан, Селтик је ок екипа ништа више од тога али 11 бодова је велики резултат свакакоRaspored je svima bio sličan ... neki timovi su se mnogo kockali i sad potencijalno možda plate ...
поредити гостовања у Братислави са нашим гостовањима не упоредиво победили су распали Лајпциг али ок он може да се пореди са гостовањем у Берну
јесу победили Милан али са играчем више и у ЗГ, где смо то још требали осим у Милану против Милана ми НИСМО ИМАЛИ ривала као што је Слован Братислава па да смо и ту моралиUpravo su pobedili Milan koji mi nismo mogli da pobedimo ...Sa Monakom odigrali nerešeno ...
Jbg .. uzeli bodove tamo gde smo i mi trebali ...
Glupo je sad tražiti krivce .. prosto .. eto ... 6 bodova je realna situacija s obzirom na povrede i protivnike ...јесу победили Милан али са играчем више и у ЗГ, где смо то још требали осим у Милану против Милана ми НИСМО ИМАЛИ ривала као што је Слован Братислава па да смо и ту морали