- Poruka
- 71.082
U toku su kvalifikacije za ovo takmičenje. Večeras igrali APOEL - Vojvodina 2:1.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zvezdu i Partizan je izbacio Vojvodinu jos nije a Šerif je izbacio i večite i VojvodinuJel ima neka ekipa naša da nas Apoel nije izbacio? Imam utisak da su Real Madrid iz doba Galaktikosa i da bi se glatko prosetali kroz našu njiva ligu.
Pa Vojvodina ganja 1 razlike u Novom Sadu protiv APOELa s Cipra. APOEL je vjerojatno nositelj, ali nije bez šansi Vojvodina. Ali ako ispadnu, već ste u nezavidnoj situaciji što se ostanka među prvih 12 (jel toliko zemalja daje direktnog predstavnika?) tiče. 5 klubova u Europi je lijepo, ali 5 konkurentnih klubova je teško. Dobro vam je što imate 3 sigurna u skupinama. Tu će se uzet bodovi neki. Ako 4. uđe u grupe, na konju ste.Jel ima neka ekipa naša da nas Apoel nije izbacio? Imam utisak da su Real Madrid iz doba Galaktikosa i da bi se glatko prosetali kroz našu njiva ligu.
Srbija više nikad u istoriji neće imati direktnog predstavnika. Na dalje je potrebno da se bude 10. a dodatna mesta se dodeljuju na osnovu UEFA koeficijenta koji će Z ove godine da unakazi. Već prošle sezone kad je tobože izdominirala u Srbiji, uzela je samo tričavih 4 boda za koeficijent kluba.Pa Vojvodina ganja 1 razlike u Novom Sadu protiv APOELa s Cipra. APOEL je vjerojatno nositelj, ali nije bez šansi Vojvodina. Ali ako ispadnu, već ste u nezavidnoj situaciji što se ostanka među prvih 12 (jel toliko zemalja daje direktnog predstavnika?) tiče. 5 klubova u Europi je lijepo, ali 5 konkurentnih klubova je teško. Dobro vam je što imate 3 sigurna u skupinama. Tu će se uzet bodovi neki. Ako 4. uđe u grupe, na konju ste.
Nama su i Dinamo i Osijek i Rijeka dobili prve utakmice. Hajduk još nije igrao, ali opet ima jeben ždrijeb (PAOK). Volio bi biti optimist, ali na žalost, mislim da ponovo samo Dinamo ulazi u grupe. Ne možemo nikako doći do toga da nam bar jedan klub kreće u Europa Ligi. Svi, osim Dinama, su nam u Kupu Paje Patka- znači ako ne dobiješ sve dvomeče u kvalifikacijama, ne igraš skupine ničega.
Nije nikako ali na dva jeste.Klupski rating određuje iz kojeg pretkola krećeš. Nacionalni određuje koliko predstavnika ima država i ima li direktnog. Znači nije sve na 1 klubu
Nema pa po jednom P i Z a sad V. Sledeći je TSC dogodine.Jel ima neka ekipa naša da nas Apoel nije izbacio? Imam utisak da su Real Madrid iz doba Galaktikosa i da bi se glatko prosetali kroz našu njiva ligu.