Liga džentlmena protiv nasilja nad ženama

ako si previse dobar, i popustas, ona ce namirisati mooda pa ce ti se popeti na glavu do te mere da ces zavrsiti u ludnici. zato na vreme treba da se da do znanja sledece:

ja sam taj koji ima silu i nadmoc nad tobom.i u slucaju da pomislis da se nalazis iznad mene, ja se necu ustrucavati da koristim tu silu

i naravno da necu zloupotrebiti tu silu. ( osim ako se napijem pa mi stane na zulj) :mrgreen:

Naravno ima nas takvih samo je problem sto je sve manje zena koje to cene..previse im je mekano..mislim dok dodje to vreme da se u fine zaljube osedesmo

nije tačno... ja cenim, itekako... i cenim istomišljenice koje umeju da cene... a ove druge.. hm.. znaš kako - ako neko ne ume da te ceni, onda te ne zaslužuje... :)

Mnogo si ti to ublazila iako znamo da je veci % onih koje vole bas losije momke..kao osecaju se sigurnije ako su preki prema svima..al dovoljno je da pogledamo profil nekih holivudskih glumaca i muzicara koji ostavljaju takav utisak a i znamo da su bili ''nezni'' prema lepsim polovinama..i dalje su pored njih ili ih nikad ne prezale pored takvog tretmana

znači ja sam u manjini (opet)... jeeeeeeeeeee :zskace:

pa zene nikad ne vrse nasilje nad muskarcima a obratno stalno

a psihičko se ne računa kao nasilje?

ovo su IZUZETNI dzentlmeni :hahaha1:

liga, jelte :roll:

ok, potpisali su, sada su gospoda clanovi-
gde je prakticna svrha njihova postojanja osim da skupljaju potpise druge gospode clanova?

sele, moram kao žena da ti kažem da preteruješ sa feminističkim stavovima.. ok, super, potpisali su,... fora je da to stvarno misle i da se tako ophode tj. da ne bude samo isprazna moralistička i licemerna priča, a i da se to sve komplet medijski proprati, pa i udruženjem.. da se i drugi muškarci podstaknu na isto.. inače, vest me baš obradovala :)

Back