Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pričamo o čokoladi a ti si uskočio kao padobranac.

A što se tiče mesa:

1000007285.jpg

Pa više manje je svuda isto, plus minus
to pricam od pocetka.

generalno su cene za zapadu i ovde slicne
naravno da ima nesto povoljnije kao sto ima nesto povoljnije kod nas.. ali prosecno je sve otprilike isto...

nego to postoji ta manija kod ljudi koji cuju od nekog koji je nesto nasao na nekom ultra popustu povoljno i onda oni sami kao mario koji nisu videli ni i od inostranstva pocnu da sire lazi da bi pokazali valjda da putuju i kako je tamo povoljno..nije... u manjim prodavnicama su cene i skuplje nego kod nas.. medrcadona u spaniji spada u jeftiniju prodavnicu..lokalne prodavnicice su da se najezis od cena...

Ja kupujem samo po takvim cenama šta hoćeš da kažeš kako treba da izbegavamo popuste kojih stalno ima svuda sem u srbiji?
ne, nego treba naleteti na popuste..popusti nisu realne cene nego kad naletis.

sad mogu da pricam kako sam u nike prodavnici u centru grada kupio donji deo trenerke za 3.000din
i jesam ali to nije realna cena, prosto ostao jedan komad, slucajno moj broj i uzeo sam..ali to ne znaci da u srbiji prodaju nike donje delove trenerki za 3.000 din

a upravo ti to raids..naletis na neku akciju i onda pricas kako su tu cene povoljne..nisu, ti si naisao na povoljnu cenu slucajno..da si tu bio 10 dana kasnije ne bi kupovao po toj ceni.

Pa non stop su popusti samo se premeštaju po supermarketima u inostranstvu. U srbiji su em naduvane duplo cene em nema akcija ni popusta. Meso duplo skuplje nego u EU.

Ja sam u vaikikiju u knezu kupio donji deo pamučne trenerke za 700 dinara to je realna cena za poslednji komad.

U vaikikiju jesu povoljne cene ali treba paziti jer na kasi MNOGO KRADU pa moraš odmah da proveriš. Ne obračunaju popust tako kradu ili naplate dva puta istu majicu.

Poslednja izmena:
na svaki proizvod koji si okacio okacio sam ti maxi link sa skoro identicnom cenom tako da se mani price kako je tamo dupl jefitnije.
stvarno cu pomisliti da sve foliras i da ti u stvari nisi nikad ni izasao dalje od beograda.

kako nema akcija..maxi pcelica 40 do 50%

Back