Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne znam, na plazi u Tajlandu , aloa vera kg je 2000 din, a mango kg je 240 din , tako da ima logike to sto je jeftinije mix nego solo...

Ovde u Srbiji bi mozda moglo da bude jeftinije....penzioneri gaje taj aloa vera uspesnije nego jagode, tako da mogu da nakupe kilo ocas posla....raste po saksijama...

je l ima bezalkoholnog piva, proteisnkih pudinga?
idem u Grčku pa ćemo svratiti u Lidl
1750403470737.png

19-24

Pa ne mogu ti ja to reci , ja ne znam ni u srbiji prosecne cene u lidlu , nego zato i sluzi akcija, pa dazna da su snizili cenu u lidlu pa vidi obe cene...
Vidi cene u lidlu , a nemam pojma kome je jeftino kome skupo...

Pa ne mogu ti ja to reci , ja ne znam ni u srbiji prosecne cene u lidlu , nego zato i sluzi akcija, pa dazna da su snizili cenu u lidlu pa vidi obe cene...
Vidi cene u lidlu , a nemam pojma kome je jeftino kome skupo...
Mislim da se uporede cene tih pudinga kod nas i u Grčkoj

Ali ako ne znaš ok

Kupili blitvu u lidlu proizvedena u belgiji i svi u kući dobili proliv. Izbegavajte ovakve smrznute stvari u letnjem periodu jer im se više puta odmrzne prilikom transporta usled nedostka radne snage. Jednom prilikom sam gledao radnika koji je dovukao paletu sladoleda do frižidera i onda su ga pozvali na kasu. Taj sladoled je stajao pola sata koliko sam se zadržao za posle ne znam.
1000004933.jpg

Sem što u blitvi ima i mlevenih grana, stabljika i ko zna čega još.

Poslednja izmena:
Evo prve dve slike od ovih dana iz španskog lidla.
Sušeni sir mix 3 mleka i svinjski vrat.
Zadnje tri slike su iz druge "poslastičarnice"
Sutra mi one tri stižu da se zasladim sa ekipom 😜 i premostim do septembra dok ne budem opet u Españi. Sve su sušene od min. 15 do 24meseca i težine od 5-8kg.
U Lidlu su dooosta jeftinije ove šunke mada nemaju ovaj kvalitet. Kako god, iberico jeftiniji od presoljenih i brzinski sušenih šunki kod @Stojkov Menidjer
Jamón, jamón 😍
1000010614.jpg
1000010360.jpg
1000010613.jpg
1000010616.jpg

Poslednja izmena:
Jesi vido cene, duplo jeftinija hrana nego u srbiji. Merkadona i aldi pa na kraju lidl.

ajde daj cenu coca cole u merkadoni pa da pricamo. :mrgreen:

za razliku od tebe kojisamo prica ja sam bio tamo i kupovao i znam cene

slicno je kao i kod nas..neki proizvodi su povoljniji narocito riba ali zato ima gomila proizvoda koja je skuplja a u vecini su cene slicne.

Back