- Poruka
- 132.884
A sta pise za preostalih 33%Пише се димЉена.
mani me pravopisa nego daj sta jedemo, od toga se zivi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sta pise za preostalih 33%Пише се димЉена.
Lidl razvaljuje konkurenciju, Švabo objasnio kako se radi.
Пише се димЉена.
U Maksiju sam ladno visdeo Karneksove rostilji i srpske kobasice sa 30% mesa.
Tako da to sa 70 je jos i dobro![]()
A sta pise za preostalih 33%
mani me pravopisa nego daj sta jedemo, od toga se zivi![]()
Secam se.До пре две године је у ЛИДЛу било
100г производа од 175 ... па од 141 .... па је пало на од 111г меса ... садаје 77% ...стиже брзо до МАКСИја
Naravno da je ograniceno na dva komada jer bi ti prvi kupio sve kartone u prodavnici i posle prodavao na KP za veci iznos.Ali vodi računa, smeš samo dva putera da uzmeš inače Hans spušta rampu.

za mene to nije puter jer je mesan sa margarinom pa ga i ne kupujem..jer ili kupujes puter ili margarinŠta mislite hoće li biti logističke poteškoće sa puterom u sredu?
Pogledajte prilog 1421323 jer je guska već zaribala
Bajdvej ove logističke poteškoće ne postoje niujednom lidlu u EU niti ograničenje broja artikala prilikom kupovine. Nemac je to smislio samo za srbiju.
Postoje dve opcije, ili ne znaš ili lažeš. (druga je verovatnija).Ne znam o čemu pričaš nigde niujednom lidlu u EU nisam video da ograničavaju kupovine robe na akciji jedino u srbiji lidl ograničava kupovinu hrane.
Odakle ti to da je puter mešan sa biljnim uljimaza mene to nije puter jer je mesan sa margarinom pa ga i ne kupujem..jer ili kupujes puter ili margarin
nego zasto se zanimas za ovakve akcije kada ne kupujes u Lidlu ?
Ložački tekstovi, nema nikakvih ograničenja tamo gde sam ja kupovao. To postoji samo u lidl srbija. Koliko vas plaćaju da lažete narod?Postoje dve opcije, ili ne znaš ili lažeš. (druga je verovatnija).
Pošto Nemci ITEKAKO ograničavaju količinu kupljene robe po supermarketima. Evo ga ceo tekst o tome.
https://www.t-online.de/leben/essen...uebliche-mengen-beim-supermarkt-einkauf-.html
To lidl ima dva identična putera, onaj sa 50%mm mešaju sa biljnim masnoćama treba paziti. Onaj sa 82%mm nije loš mada i taj meni pomalo vuče na margarin. Prestao sam da ga kupujem kada su mu naduvali cenu na 400 dinara i otkrio u metrou 400 grama za 500 din lazar mlekara blace.za mene to nije puter jer je mesan sa margarinom pa ga i ne kupujem..jer ili kupujes puter ili margarin
nego zasto se zanimas za ovakve akcije kada ne kupujes u Lidlu ?