- Poruka
- 132.884
Ni ti nisi kao sto si bila u detinjstvu. Sve se menjaНема више оног путера из мог детињства нигде.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ni ti nisi kao sto si bila u detinjstvu. Sve se menjaНема више оног путера из мог детињства нигде.
Ako je meso bilo zamrznuo pa je odmrznuto, to po zakonu mora da piše na deklaraciji, uključujući oba datuma, zamrzavanja i odmrzavanja.Drugo , glupi su i kao kupci , ko jos kupuje 30 sveze odmrznutih pilica u turi..
Teorije zavere su podforum levoKako globaltel ima svoje zaposlene koji pune reciklomate flašama tako i lidl ima svoje zaposlene koji kupuju piliće i banane na akciji pa vraćaju posle. To su ti današnje moderne tehnike pravljenja gužvi.
Ne piše ni ko je proizvođač hrane a ti trabunjaš o odmrzavanju i zamrzavanjuAko je meso bilo zamrznuo pa je odmrznuto, to po zakonu mora da piše na deklaraciji, uključujući oba datuma, zamrzavanja i odmrzavanja.
Piletina iz Lidla smrdi kod tebe jer je pipaš rukama. Kod mene miriše baš kao piletina. Možda bolje da je ne diraš, pusti nekog drugog.Zato piletina iz lidla smrdi jer nestručno rukuju
Smrdi čim povučem onu foliju od pakovanja, izađe miris sličan prdežu. Ako to neko drugi uradi u kuhinji taj puvuljak se lagano proširi celim stanom i svi znamo da je piletina iz lidla.Piletina iz Lidla smrdi kod tebe jer je pipaš rukama. Kod mene miriše baš kao piletina. Možda bolje da je ne diraš, pusti nekog drugog.
Samo ne diraj ništa rukama, sve što pipneš dobije taj prdež-šmek.... i sve će biti u redu.Smrdi čim povučem onu foliju od pakovanja, izađe miris sličan prdežu. Ako to neko drugi uradi u kuhinji taj puvuljak se lagano proširi celim stanom i svi znamo da je piletina iz lidla.
Misliš kako bi trebao da kontaktiram neke lidl stručnjake kako se otvara?![]()
Već sam ti objasnio da su to bakterije na tvojim rukama.Možeš da izmišljaš do mile volje čim se povuče folija ceo stan zasmrdi na prdež. To nije za jelo pa je prokuvam i bacim mačkama i psima. Zato više ne kupujem nikakvo meso u lidlu ko i većina uostalom. Bolja je piletina u maxiju i idea marketima a može odmah da se onjuši.
Mada sam hteo nekoliko puta da se vratim u lidl i nabijem šefu smene u usta, da oseti lidl prdež šmek.
Lepo ti kažem da smrad izađe iz onog vakuma čim se otvori paket, ne pipam smrdljivu piletinu iz lidla, samo je prospem psima i mačkama. To mi se desilo nekoliko puta kada sam kupio i nikada više. Ne isplati se ni džabe meso u lidlu.Već sam ti objasnio da su to bakterije na tvojim rukama.
U Maksiju meso nije u foliji, pa je još bitnije da ga ne diraš, i hleb nemoj da biraš pipkanjem nego pogledom.
Vodi računa zbog drugih.
Nije isključeno ni da imaš problema sa čulom mirisa.Lepo ti kažem da smrad izađe iz onog vakuma čim se otvori paket, ne pipam smrdljivu piletinu iz lidla, samo je prospem psima i mačkama. To mi se desilo nekoliko puta kada sam kupio i nikada više. Ne isplati se ni džabe meso u lidlu.
U maxiju i idei pakuju u plastificirani papir, u životu im meso nije smrdelo na prdež ko u lidlu.
Hleb mesim u svojoj pekarici ne kupujem već godinama. Ne kupujem onaj užegli nedovoljno pečeni iz lidla ako si na to mislio. I već 10 godina postoje rukavice za uzimanje peciva valjda si to primetio?

Daj, covece ne lupaj vise ko maksim po diviziji...i prekini da zagadjuješ temuUglavnom sav smrad dolazi iz paketa kupljenog u lidlu. Pošto svi ukućani i gosti ako se zateknu ponjušimo i zgrozimo se, piletina bude bačena psima i mačkama. Nedaj bože da pipam smrdljivu piletinu?!??
A da im meso valja nebi stalno smanjivali broj frižidera i nebi meso svaki dan imalo one crvene nalepnice pred istek roka trajanja.
Uglavnom u tim frižiderima u zadnje vreme viđam i jogurt, kiselo mleko. Dakle posao sa mesom im je pukao.
Dal imaju opstrukciju radnika ili je dobavljač nekvalitetan to ne mogu da komentarišem ali sam jednom prijavio da je frižider isključen a piletina topla. Baš nemaju sreće sa pilići![]()
ajde brate sto rece duki, nekad si bio simpatican. sad si postao zesce iritantan koliko lazes i izmisljas.Uglavnom u tim frižiderima u zadnje vreme viđam i jogurt, kiselo mleko. Dakle posao sa mesom im je pukao.
I u pravu je.Kako misliš zagađujem, čovek me ubeđuje da piletina iz lidla smrdi jer je pipam rukama a nisam je ni dodirnuo. Čovek bi pomislio da je nešto umislio.
Ima onaj ko zna a nema onaj ko kupuje piletinu u lidlu, prosta je matematika. Možeš jednom dva puta da se zezneš i više nikada ako si normalan naravno. Prvi put kažeš eto desi se, nije pred istek ali se upuvalo. Drugi put opet e pa ne može baš toliko slučajnosti da bude i završiš priču. Zato lidl od početna dva reda frižidera za meso danas ima pola jednog reda a za pola godine to nestaje u potpunosti. A botovi će da melju o lošim kupcima pa zato. Nezahvalni neće da kupuju upuvanu piletinu. Umesto da promene kompletan menadžment i regulišu očigledan problem sa piletinom oni smanjuju broj frižidera i ponudu. Smejurija.I u pravu je.
Kako piletina koju ja uzmem ne smrdi?
U stvari mozda i imas pravo .Ti kupis onu kojoj istice rok upotrebe tog dana i verovatno i jeste malo povukla. Brate, nemoj si stipsa.
Razumeo bih da nemas pa moras, ali ovamo pricas o kamionima i avionima, pokazujes kutije od telefona od 1400evra a uzimas meso sa 30% popusta dan pred istek roka.
Uzmi normalno meso koje je bar 5..6 dana pre isteka i videces razliku.
kupuj perad iz OrlovataMožeš da izmišljaš do mile volje čim se povuče folija ceo stan zasmrdi na prdež. To nije za jelo pa je prokuvam i bacim mačkama i psima. Zato više ne kupujem nikakvo meso u lidlu ko i većina uostalom. Bolja je piletina u maxiju i idea marketima a može odmah da se onjuši.
Mada sam hteo nekoliko puta da se vratim u lidl i nabijem šefu smene u usta, da oseti lidl prdež šmek.