Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
odlicno im je meso..njih snabdeva industrija mesa Backa
Da.
Sviđa mi se sveža prirodna boja ml. mesa, datum pakovanja je uvek svež, pakovanje na manje i veće tacne.
Takođe i krmenadla, uvek sveža, pakovanje po 2 ili 4 lepo složene na tacni.
Vratna krmenadla, koju najčešće kupujem, ukus kao domaće.
Odlične su im juneće kosti za supu i svinjske za sladak kupus.
Meso im je najbolje od svih trgovina gde prodaju upakovano

Zaboravih piletinu.
Krilca žuta, jedra, odlična za gril ili pečenje u rerni.
Belina je takođe lepo pakovana, sveža, ukusna.

Poslednja izmena:
Mozda da prestanem sa kupovinom tamo?
Dokaži! Evo miprestali da idemo u lidl. Em peeskupo em nekvalitetno. Bili po neku bušilicu sa akcije za rođaka i naravno nije je bilo. Kupili nešto usput i krsj priče, gotovo sa lidlom.

Inače je poluprazan.

Screenshot_2023-08-22-20-50-03-211-edit_com.lidl.eci.lidlplus.jpg

Sad mogu i dodatne kase da uvedu narod nije lud da ide tamo em su bogu iza nogu em su skuplji od maxi i idea pljačkaonica. Namame te nekom akcijom a nema ničega iz kataloga. Prdnuli su u čabar

Imas samo seoski vrat u maksiju po toj ceni.

Kupujem i to, ali mi nije bilo usput.

U Veru nemas nista sigurno ispod 2-3 hiljade

U idei se nesto ne secam da imaju. Imaju parizere i kobasice, tipa granicarska i onaj k plus kulen. Ali kod mene je relativno manja idea u kraju.

Imas samo seoski vrat u maksiju po toj ceni.

Kupujem i to, ali mi nije bilo usput.

U Veru nemas nista sigurno ispod 2-3 hiljade

U idei se nesto ne secam da imaju. Imaju parizere i kobasice, tipa granicarska i onaj k plus kulen. Ali kod mene je relativno manja idea u kraju.
mislis na suvomesnato ..? ima a imaju i snizenja

mislis na suvomesnato ..? ima a imaju i snizenja
Mislim na suvi vrat, suve pecenice i te stvari u levom delu.

Ali i desno je isto 1500 ili tu negde za ifantis kobasicu obicnu. Nema nista jeftino u Veru.

A skroz desno na kackavaljima tu ubijaju sa cenama.

A takodje i ovo pakovano u folije u Veru su jezive cene.

Sad mogu i dodatne kase da uvedu narod nije lud da ide tamo em su bogu iza nogu em su skuplji od maxi i idea pljačkaonica. Namame te nekom akcijom a nema ničega iz kataloga. Prdnuli su u čabar
da zivis u centru kako pricas da zivis ne bi ti bili bogu iza nogu.

danas svratih i bilo je super..
i imao sam neke "samo za tebe" zanimljive kupone i iskoristio ih a uzeh i onu krofnu za dinar :D

Mislim na suvi vrat, suve pecenice i te stvari u levom delu.

Ali i desno je isto 1500 ili tu negde za ifantis kobasicu obicnu. Nema nista jeftino u Veru.

A skroz desno na kackavaljima tu ubijaju sa cenama.

A takodje i ovo pakovano u folije u Veru su jezive cene.
vero je uvek uz merkator spadao u najskuplju prodavnicu.
njihova prednost je samo sto imaju neke stvari koje ne mozes naci na drugim mestima.

vero je uvek uz merkator spadao u najskuplju prodavnicu.
njihova prednost je samo sto imaju neke stvari koje ne mozes naci na drugim mestima.
Da, pošto potiču iz Grčke, imaju neke fine grčke brendove koje drugi nemaju, ali oni ne odskaču toliko kvalitetom od ostalih.

Inače, Vero je jedini lanac prodavnica, uz Tim 99, u kome mogu da nađem jedno od mojih omiljenih pića Limonu.

Back