Univerexport

mario80

Legenda
Poruka
72.446
Vidim da nema teme ovog trgovinskog lanca pa da proćaskamo malo. I njima je vučić ukrao mleko.

Samo nešto malo poljskog krša 2.0mm za 152 dinara po litru.

IMG_20221003_152845.jpg

Ostalo sve kilavo i skupo. Ko malo veća seoska prodavnica.

Ništa nisam primetio da je na akciji iako piše akcija. 72,60 dinara kilo najjeftinijeg brašna i 6 c kvasaca za 150,99 din. To sam usput kupio jer sam u blizini pazario pekaricu pa da je probam.

Generalno preskupi ko i svi ostali. Vido i neki krem nutelino kako ih samo nije sramota bukvalno kopija :lol: cena slična.

Recimo gledao sam one pasulje sa slaninom ili kobajom to volim ponekad nema ispod 350 dinara dok sam u idei našao k+ za 230. U maxiju 350.

Prošle zime kada sam ratovao sa taštom zmijurinom kupio sam u metrou aro taj pasulj sa kobajama i slanonom bili 110 din.

Poslednja izmena:
Ništa nisam primetio da je na akciji iako piše akcija. 72,60 dinara kilo najjeftinijeg brašna i 6 c kvasaca za 150,99 din. To sam usput kupio jer sam u blizini pazario pekaricu pa da je probam.

Generalno preskupi ko i svi ostali. Vido i neki krem nutelino kako ih samo nije sramota bukvalno kopija :lol: cena slična.

Recimo gledao sam one pasulje sa slaninom ili kobajom to volim ponekad nema ispod 350 dinara dok sam u idei našao k+ za 230. U maxiju 350.

Prošle zime kada sam ratovao sa taštom zmijurinom kupio sam u metrou aro taj pasulj sa kobajama i slanonom bili 110 din.
a jest .... za 110 din :mrgreen:

Evo mene na temi univera,jer polako mi ulazi u ritam obilaska,sto mnogo znaci za neki market,nije da kupujem na tone, ali nekako uvek ispada tako , gde ja pocnem da ulazim redovno ,tu ima prostora da rastu...

Jedino lidl,iako mi u komsiluku, ali nije bas da izbegavam, nego zeznu ih drugi...
Npr but ce biti u lidlu 520 za nekih 3 dana, ali su skoro svi spustili cenu buta i onda lidl ispada..

Ali evo pitanja za danas,
u kom objektu univera ima ziva nepakovana mesara?u bg, ,gospodara vucica, zvezdara,tu negde...

Ozbiljno ljudi, sad se setih,da ima mesara u univerexp, ali na dedinju, nego,ovo u gospodara vucica i kod autokomande1i 2 jel ima mesaru u sebi...
To mi je 10 min,od cvetka...al nisam nikad bio...

Back