Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
to je trgovacka logika
nekim proizvodima obore cene da privuku ljude i kapiraju da ces na tom mestu uzeti i ostale proizvode koji su u rangu cena na drugim mestima (mozda i skuplji)

onaj ko ima vremena ide od prodavnice do prodavnice i u svakoj uzima ono sta je povoljnije.
ovo je istina...ja udjem namenski da kupim jednu ili dva proizvoda a izadjem sa 5-6 :rumenko:

samo ga pogledam

Paramount Network What GIF by Yellowstone

Ne nosim novcice da mi ne cepaju dzepove.

A obezbedjenja nema na ulazu.

Ima ih unutra gde diskretno prate kupce.
I kod nas, ali obično jedan je u blizini ulaza/izlaza, njemu tražim žeton. Ne pada mi napamet da se gužvam na kasi zbog žetona.
Žeton obično imam u kolima, u novčaniku, ali desi mi se da iz ko zna kojih razloga budem bez žetona.

I kod nas, ali obično jedan je u blizini ulaza/izlaza, njemu tražim žeton. Ne pada mi napamet da se gužvam na kasi zbog žetona.
Žeton obično imam u kolima, u novčaniku, ali desi mi se da iz ko zna kojih razloga budem bez žetona.
ja obicno imam 5 dinara u posudici u kolima i 5 dinara u novcaniku.
medjutim jednom prilikom sam krenuo sa rukama u dzepovima u prodavnicu, samo hiljadarka u ruci da nesto uzmem i setim se da mi fali zeton.
ne bio lenj, odoh ja do kase (a u 29. novembra to i nije mali poduhvat jer treba da se pentracis gore) i ljubazna seka kasirka videla gospodina coveka i dala mi punu saku zetona..kaze "da imas"
slatka je bila.
od sad samo kod nje idem na kasu kad pazarim :D

Back