Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
u stvari nisi svestan sta se sve krade
uzmu malu lubenicu, izmere i onda tu nalepnicu stave na veliku
imam poznanika koji je nekad radio kao obezbedjenje u rodi
kaze jednom liku vadili kackavalj iz gaca..
krade se bas puno jer zivimo u ekonomskom tigru i ljudi ne znaju sta ce od dosade #Ironija
Znam šta se krade. Prosle godine bas u Lidlu starija gospođa kupi ona sve na sitno i plati , a zapravo u tašni strpala onu veliku teglu Nutele. Još se buni kaze sve sam platila, a Nutelu nisam ovde uzela. 😂

500-600din sir,kore 125,,ulje,jaja,kisela,struja,vreme i da odem u nabavku trosak puno izadje,pravio sam za vikend jbg a ispadne 2 kila jedem 2 dana ni to mi ne odgovara
Ma kakvi kore 60 dinara pred istek roka trajanja, jaja 10 kom 140 din pred istek roka trajanja, sir jastrebarski sitan ili neki drugi isto pred smrt 300-400 kilo dosta za dve tepsije. Ne koristim ulje mažem svinjsku mast.

sutra pile 240,00 din
ako ne bude guzva kupicu jedno
Hell Yeah Chicken GIF by 8it

nije bilo guzve negde oko 10, 30 h..bilo koliko hoces..uzela sam 2 pileta , datum klanja 15.8, upotrebljivo do 21.8 , cena 239,99 din/kg
banane tu je vec bilo vise zainteresovanih ..cena 99,99 din /kg..kupila 4 banane
crvena mesnata paprika i tu je bilo dosta koji su kupovali ali bez velike guzve..cena 199,99 ..kupila 10 pprika tj 1,700 gr.
blitva sveza veza 49,99 kupila 2 veze
cantunccini sa bademom 259,99 1 pakovanje

nije bilo guzve negde oko 10, 30 h..bilo koliko hoces..uzela sam 2 pileta , datum klanja 15.8, upotrebljivo do 21.8 , cena 239,99 din/kg
banane tu je vec bilo vise zainteresovanih ..cena 99,99 din /kg..kupila 4 banane
crvena mesnata paprika i tu je bilo dosta koji su kupovali ali bez velike guzve..cena 199,99 ..kupila 10 pprika tj 1,700 gr.
blitva sveza veza 49,99 kupila 2 veze
cantunccini sa bademom 259,99 1 pakovanje
Čekamo inspektora da popiše šta nije bilo.

to je trgovacka logika
nekim proizvodima obore cene da privuku ljude i kapiraju da ces na tom mestu uzeti i ostale proizvode koji su u rangu cena na drugim mestima (mozda i skuplji)

onaj ko ima vremena ide od prodavnice do prodavnice i u svakoj uzima ono sta je povoljnije.

Back