Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ne znam što se neki tripuju da je namešteno. A nije prvi put da se otimaju oko mesa na akciji. Prostaci.
Ja sam propustila babu sa štakom, žao mi bilo, i moja baba jedva hoda sa štakom. Kad baba poleti prema ćevapima i baci štaku tj dobaci unuci. :lol:
Plus što Linda ima fazone i fore, kao mega akcija, ja sam mislila to će biti puni frižideri a bilo bukvalno 20-30 tih paketa ćevapa.

Koja sledeća lidl lažna akcija vam je favorit?

Screenshot_2023-04-01-13-15-01-226-edit_com.android.chrome.jpg

Lidl u senti je najgori lidl u koji sam ušla.
Osim što puštaju muziku sve ostalo je katastrofa. Robe nema uopšte, ničega na 30 posto, voće i povrće u očajnom stanju i skoro da ga nema. Kasirke sve neke babe kao u Rodi, a tako i sporo rade. Ova kod koje sam ja bila je očitavala kodove i na kraju je provukla i onaj graničnik preko skenera 🤣.
A kad vraća kusur ustane sa stolice i broji ti na ruku novac.
A da, i htela je da mi uzme telefon iz ruke da očita kod.

Lidl planski ponižava kupce ja tamo više ne idem. Svratim kada mi je usput. Ispod časti mi je da idem tamo.

Emsu naduvali cene em nema ničega što je u katalogu ili na akciji pa samim time i nema smisla ići.

Lidl u senti je najgori lidl u koji sam ušla.
Osim što puštaju muziku sve ostalo je katastrofa. Robe nema uopšte, ničega na 30 posto, voće i povrće u očajnom stanju i skoro da ga nema. Kasirke sve neke babe kao u Rodi, a tako i sporo rade. Ova kod koje sam ja bila je očitavala kodove i na kraju je provukla i onaj graničnik preko skenera 🤣.
A kad vraća kusur ustane sa stolice i broji ti na ruku novac.
A da, i htela je da mi uzme telefon iz ruke da očita kod.
da te nije zaposeo mario?

sad cemo pozvati egzorciste da istreraju marija iz tebe z:mrgreen:

Ako im je samo jedna limenka 60 din a 4x 264din koja je tu matematika.
Nije u pitanju poredjenje sa drugim marketima.

A i tema posta je tuca , ziveo lidl.
verovatno je doslo do stamparske greske jer je cena 66 din...
slazem se da ne bi smelo do takve greske da dolazi ali je greska minimalna/zanemarljiva.. 6 dinara realno osim da ubacis u kolica nemas nasta da potrosis :D

i na kraju, vazno je da je finalna cena tacna.

verovatno je doslo do stamparske greske jer je cena 66 din...
slazem se da ne bi smelo do takve greske da dolazi ali je greska minimalna/zanemarljiva.. 6 dinara realno osim da ubacis u kolica nemas nasta da potrosis :D

i na kraju, vazno je da je finalna cena tacna.
Pa na tu foru se navlace kupci ...jeftino pivo , ajmo dalje ups evo još jedne akcije 😂

Back