Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila sam tu. Mnogo je grđe nego na snimku.

imaNego jeste provalili da više nema poklon kupona tj grebalice nakon kupovine? Ili je to meni neko ukrao iz aplikacije?![]()

NULA kila ne kupujem kod lopova.
I jaja je ukrao:
Pogledajte prilog 1315855
Pogledajte prilog 1315856
radi se o zaveri xiaomija i lidla , rekao mi onaj sto prica izuzetnom
ja sam ubedjen da oni kad vide da mario nailazi da sklanjaju stvari
kad se gospodin covek pojavi kazu izvolite, posluzite se
samo za maria da pari oci..fotkano posle 21h pred zatvaranjem, znaci prezivela jaja ceo dan kupovine.
Pogledajte prilog 1318217
Ovamo se danas grabili za ono mleveno meso xxl, mislili da su ćevapi pa kad su videli da su omašili stavljali meso tako po policama i gde stignuJa ne znam šta ovaj narod i zaposleni tamo rade. Kad sam bio pre par dana posle dužeg vremena brašno prosuto i probušene kese, mleko tetrapak zgnječeno, odeća što se nudi razbacano, ispreturano.![]()
mogu slobodno da kazem da je deo naroda stoka.. dovoljno je da pogledas u vreme jacih akcija prodavnice sa odecom kako je sve razbacano..Ja ne znam šta ovaj narod i zaposleni tamo rade. Kad sam bio pre par dana posle dužeg vremena brašno prosuto i probušene kese, mleko tetrapak zgnječeno, odeća što se nudi razbacano, ispreturano.![]()
Понижавају се сами.Lidl opet ponižava ljude sa ograničenom količinom akcijske robe stave 20 paketa i onda se narod tuče i ubijaja jednom kupio tako jaja na akciji i dok sam se okrenuo neko mi maznuo iz kolica
![]()
a da su u pitanju cvarci?Понижавају се сами.
Не бих се отимала ни за појас за спасавање на Титанику а не за ћевапе.

Kako se N1 sekira zbog navodne "tuče".https://n1info.rs/vesti/video-otimacina-i-tuca-za-jeftine-cevape-u-lidlu/
"набоди га".. ширили руке. Омг
I ja sam ovo zapazio da je taj lik usao u kadar samo da se gura. Bilo mi je cudno, jer je coveka u crnoj jakni sa kapuljačom samo sklonio od sebe bez ikakvog razloga i druge ljude počeo da gura, neku zenu da ne kazem babu ridje kose. Ljudi su bukvalno bili tu pre njega i trebali su da ga izgaze.Kako se N1 sekira zbog navodne "tuče".
Pogledaj na ovom videu kako lik sa navučenom kapuljačom "slučajno" uleće zdesna u kadar, gura i udara ljude.
To su "istraživački novinari" sa N1 postavili u njihovoj "reportaži".
Pa koliko glup moraš da budeš da postaviš takvo nešto, a koliko još gluplji od toga, pa da poveruješ u to?
A o tome kakva gnjida od čoveka moraš da budeš, pa da insceniraš takvo nešto da ne govorim...
Ma namešteno, slušaj ovoga što snima kako priča - čeka da taj njegov drug sendvičar uleti u kadar i napravi haos.I ja sam ovo zapazio da je taj lik usao u kadar samo da se gura. Bilo mi je cudno, jer je coveka u crnoj jakni sa kapuljačom samo sklonio od sebe bez ikakvog razloga i druge ljude počeo da gura, neku zenu da ne kazem babu ridje kose. Ljudi su bukvalno bili tu pre njega i trebali su da ga izgaze.