- Poruka
- 79.151
Sad si gotov nina će da te spali ?
Ne nego na soc mreži ti se sprdaš jelda?cekaj..tebe je blokirala maxi aplikacija?
![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne nego na soc mreži ti se sprdaš jelda?cekaj..tebe je blokirala maxi aplikacija?
![]()
i u Maksiju te blokiraliIsto je bilo i sa maxijem, na moju sugestiju da na maxi pijaci mora jasno da bude istaknuta deklaracija umesto što je zalepljena sa donje strane gajbice. I oni me brzopotezno blokiraju. Tu u stvari vidiš da imaš posla sa menadžmentom na nivou zlatne ribice.
A ti se smej iako je kora limuna i ostalih agruma - otrovna a ljudi je bezbrižno rendaju u kolače ili kriške stavljaju u piće![]()
Nebih te više zadržavao.i u Maksiju te blokirali![]()
To nije limun "iz Lidla" nego takva sorta koja može da se kupi svuda. Za ceđenje se koristi onaj s tankom korom.
zbunio si me i sve sam pobrkalaKoi sad vero te spopao![]()
takav je limuin iz amalfija , krupan, mirišljav i italijani prave od njega limuncino likerTo nije limun "iz Lidla" nego takva sorta koja može da se kupi svuda. Za ceđenje se koristi onaj s tankom korom.
Limeta je zelena.To je limeta brkaž žabe i babe![]()
Kak ti uvijek dobiješ uvijek neke prave i korisne stvari... A evo što ja dobijem...Evo tebi i nini da poklonim 30% popusta na štapiće za uši koje sam inače kupio prilikom te kupovine kada sam i dobio ovu besmislenu grebalicu
Pogledajte prilog 1178848
Fotke ili nije se desilo.Meni pričaš u vikendici imam nekoliko stabala svako rodi 250 kila kada rodi, miriše ceo auto kada vozim. Ljudi ubijaju za taj neprskani limun.
Bilo koji limun je zelen kada se bere.
Zaposleni dobili bonus , kecaju se u magacinuLidl veceras. ?
Pogledajte prilog 1180147
Bukatine imaš u Maksiju od Danubiusa a imaš i od BarilleJesu li bile nekad u lidlu šuplje špagete, i ako neko zna gde to ima, neka napiše.
na njima te varaju, mere ti i supljinuJesu li bile nekad u lidlu šuplje špagete, i ako neko zna gde to ima, neka napiše.