Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rece mario, strucnjak za sireve , da ne kažem strucnjak za sveTe sireve ne kupujem u srbiji jer je kao stiropor, u ovom slučaju dimljeni stiroporsrbin iscedi svaki mikron masnoće.
Srbija je poznata po mladim sirevima i kajmaku ostalo bože pomozi.
Čačanski mladi , zakonTe sireve ne kupujem u srbiji jer je kao stiropor, u ovom slučaju dimljeni stiroporsrbin iscedi svaki mikron masnoće.
Srbija je poznata po mladim sirevima i kajmaku ostalo bože pomozi.
ima sad i mlekarska industrija da ga banujerece mario, strucnjak za sireve , da ne kažem strucnjak za sve![]()
aaauuuu nece da bude dobroima sad i mlekarska industrija da ga banuje![]()
A čačanski kajmak tek što je dobar? ?Čačanski mladi , zakon ?
Odeš malo do pariza, italije, pa probaš sireve kao ja pa slobodno filozofiraj i ti ?rece mario, strucnjak za sireve , da ne kažem strucnjak za sve![]()
švajcarsku, belgiju, španiju si zaboravioA čačanski kajmak tek što je dobar? ?
Odeš malo do pariza, italije, pa probaš sireve kao ja pa slobodno filozofiraj i ti ?
ako je neko strucnjak za italiju ovde, onda je to ninaOdeš malo do pariza, italije, pa probaš sireve kao ja pa slobodno filozofiraj i ti![]()
To samo čokolade ništa drugošvajcarsju, belgiju, španiju si zaboravio![]()
aha...od onih silnih krava po Švajcarskoj samo se cokolade praveTo samo čokolade ništa drugo![]()
Ja sam kupila jednom ranije taj kapućino i sviđa mi seDa li si probala, i da li vredi ?
To uopšte nije kačkavalj, ne tegli se. Kupila sam jednom za pizzu pa se zeznula. Jedino za sendviče može.preko aplikacije dimljeni kackavalj sa maslinama na akciji
super je..preporuka
Pogledajte prilog 1182068
kupicu sledeci put kada odem u LidlJa sam kupila jednom ranije taj kapućino i sviđa mi se
Jedino ako nisu menjali nešto kao sa kafom.
To je stvar ukusa.za picu se koristi mocarela
to je pravi sir za nju
dimnjeni sir se nikad ne stavlja na picu cisto da znas![]()
dimnjeni sir, prsuta i masline.. mljaaaacНеки су да се у њима ужива уз вино, орашасте плодове, грожђе и смокве...
Може, уз танку проју која ни нема средину, само хрскава корица.dimnjeni sir, prsuta i masline.. mljaaaac
i tu super dodje gvakamole sos![]()
jasta sestroМоже, уз танку проју која ни нема средину, само хрскава корица.