Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da bademovo mleko.

Razlicit brend. U lidlu je Bio organic, a u Idei jedno od onih koje se vidjaju na vise mesta.

Ako nekog interesuju alternativna mleka, Vero ima najbolju ponudu. U Veru imate ne samo 1 kao drugi (Lidl, Idea, Maxi) nego 5-6 brendova/proizvodjaca, ako vam to nesto znaci.

Inace, sad vidim da su skinuli bademovo sa sajta. Juce je bilo bademovo na prvom mestu, a pirincano je bilo negde dole pri kraju.

https://www.lidl.rs/c/vise-organskih-proizvoda-za-jos-vise-biodiverziteta/c4442/w1

Verovatno je narod navalio i sve su prodali. Sinoc je bilo mozda 5-6 litara ostalo, a ovog pirincanog je bilo pola tone.

Znaci u Lidl samo ponedeljkom i cetvrtkom. :D
Tamo kao da dele za dzabe ....

Kupujte domacu robu ,ne stranu ....barem ja od hrane kupujem skoro sve domace ...sto kaze moj drug ,ja kupujem samo domace brendove od garderobe da bih pomagao nasu industriju ne strance ...ja doduse imam i stranu pretezno ali imam i nesto nase.

Tu industriju su svu prodali strancima više nemaš ništa domaće. I stranci koji su došli nisu evra uložili već samo rasprodali i otpustili radnike. Tipičan primer ti je zastava iz kragujevca i fijat.

Nestašice hrane

IMG_20220724_130711.jpg

Bio sinoc u Lidlu. 3700 racun. Jedva sam doneo sve kuci. Za malo da se precenim. :D

Od stvari koje sam pominjao mohito je ok, ali bezalkoholni, prakticno sokic za 199 din sto je malo mnogo.
Mango nektar je bas bas gusti sok. Moze slobodno da se razblazi sa vodom. Nije los.
Mlecni namaz sa kokosom nisam uzeo, nekako mi je malo delovalo, ali dobija se i casa sa poklopcem pa se mozda predomislim.
Cvarci na akciji mogu da prodju, nisu vrh po ukusu, ali su mekani sto je najvaznije - da nema opasnosti za zubice.
Uzeo i par kosmajskih na akciji.
Opet sam uzeo turon spansku cokoladu. Nije losa. U jednom je komadu u plastici. Verovatno samo tako izlivena, nema redove i kockice. Stavite malo u frizider da ocvrsne pa onda moze da se secka.
Zewa papir i ubrusi su na akciji.

U lidlu kupujem samo ono što je na akciji i mleko na pakete, ostalo je sve preskupo.

Treba mi kuvalo za vodu, pre neki dan sam gledao u hr lidlu imaju samo stakleni koji ne dolazi u obzir. Jel vido neko jel imaju one limene obične ovde u bg?!?? Jel vido neko?

Bajdvej ovaj keks se kod nas pojavljuje u lidlu mnogo manje pakovanje.

Ovaj kilo je 3 evra. Nema konzervanse.

IMG_20220727_142909.jpg

Back