Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Uzimam samo carsku, grašak i one kineske mešavine. Tu za đuveč uzimam u metrou odlična je.
Jednom sam kupila i nikad više..Frikom je zakon za zamrznuto povrce i voceМешавина за ђувеч им је крш тешки.
Ima mnogo snega unutra tako da ono pakovanje 450 grama bude za jednu osobu.
Nema nikakve inspekcije da ih kontroliše i kažnjava, svaki put vraćam kada to nije to bukvalno u svakoj kupovini bude te podmetačine jedino u lidlu. Kao prodalo se. Pa što si namako u isti frižider sve zajedno?!??У ЛИДЛ у обожавају да производ који је на снижењу
има буквално скоро до детаља истога двојника који није снижен
Примера колико хоежете...воћни јогурти ..овсене пахиље... разне врсте 'црвених' 'домаћих' јабука ...
и кад дођете на касу рачунају да вамје смор да враћате или да нисте приметили
И флуктуације цена су им квантне
Најновије 'изнанђење' је поскуљење слатке или љуте паприке од 100 г за целих 70% ....
Тако раде за исто гомилу ствари ..па онда 'спусте ' на сест месеци за 40% ....
Постали су кварни као ДИС и МАКСИ ..... Што у србију дође све покваре![]()
Добра им је она руска од кило ..мада има парпроизвођача .. Фрешона је ок ..и њихов Кениа мајонез ..супер је ...имају и Л јаја по 14 рсд
Ili ajvar makedonski u kome je samlevena čitava šuma sve sa korenjem![]()
Пасве добро се извози и воже и поврће изСрбије да се врате дугови ... Логично је да у србији на тржишту буде само скупи крш
Ima mnogo snega unutra tako da ono pakovanje 450 grama bude za jednu osobu.
Е сада кад прочитају има да поскупе 30%... Ћути бре
i dao si 10k na cokolade? siroko brateLidl je dobar jedino za čokolade i ništa više.
zar ti ne rece da je najpovoljnije mleko u metrou i da ga tamo kupujes?Nije kupiš pirinač, paradajz sos, pakete mleka, vode, sireve koješta. Paket mleka ti je 1500 din ako nisi znala.
hleb od krompira je vrh. i somuni su perfektni.Smrznuto povrće je odlična cena ona pakovanja od kilo to uvek uzmem. Hleb im je krš živi i preskup. Ja kupim paradajz sos pa sam kuvam sosove![]()
nemoj takoJednom sam kupila i nikad više..Frikom je zakon za zamrznuto povrce i voce
Kupim i u lidlu kada nemam vremena ali ugl velike nabavke idem u metro. Kačio sam ovde koliko je mleko u metrou uvek ima bolju cenu. Iskreno na lidl sam gotovo i zaboravio da postoje.zar ti ne rece da je najpovoljnije mleko u metrou i da ga tamo kupujes?
Od kada je Lidl, kupujem isključivo njhove zamrznute proizvode.nemoj tako
i ja sam iskljucivo uzimao frikom ali sam probao i lidlov i sad i njega nekad uzmem..dobar je.