Lidl

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
У ЛИДЛ у обожавају да производ који је на снижењу

има буквално скоро до детаља истога двојника који није снижен

Примера колико хоежете...воћни јогурти ..овсене пахиље... разне врсте 'црвених' 'домаћих' јабука ...

и кад дођете на касу рачунају да вамје смор да враћате или да нисте приметили

И флуктуације цена су им квантне

Најновије 'изнанђење' је поскуљење слатке или љуте паприке од 100 г за целих 70% ....

Тако раде за исто гомилу ствари ..па онда 'спусте ' на сест месеци за 40% ....

Постали су кварни као ДИС и МАКСИ ..... Што у србију дође све покваре :(

У ЛИДЛ у обожавају да производ који је на снижењу

има буквално скоро до детаља истога двојника који није снижен

Примера колико хоежете...воћни јогурти ..овсене пахиље... разне врсте 'црвених' 'домаћих' јабука ...

и кад дођете на касу рачунају да вамје смор да враћате или да нисте приметили

И флуктуације цена су им квантне

Најновије 'изнанђење' је поскуљење слатке или љуте паприке од 100 г за целих 70% ....

Тако раде за исто гомилу ствари ..па онда 'спусте ' на сест месеци за 40% ....

Постали су кварни као ДИС и МАКСИ ..... Што у србију дође све покваре :(
Nema nikakve inspekcije da ih kontroliše i kažnjava, svaki put vraćam kada to nije to bukvalno u svakoj kupovini bude te podmetačine jedino u lidlu. Kao prodalo se. Pa što si namako u isti frižider sve zajedno?!??

Мени изашао купон за мини чоколаде, узмем пакетић и на каси чујем да није попуст на пакетић него за појединачне. Шта ћу, вратим паковање и узмем појединачне (које су изложене поред касе).

Ili ajvar makedonski u kome je samlevena čitava šuma sve sa korenjem :mrgreen:

Е то Македонцима да пошаљеш честитку ..односно словенцима јер су преко хравата заступници у Баља Луки ..

па вишак бофл ајвара преко Сараева донели у београд

Ima mnogo snega unutra tako da ono pakovanje 450 grama bude za jednu osobu.

МЕТРО је гори од свих ..

мада тамо лепо унапред пише на свему смрзнутом да проценат леда варира у сваком паковаљу од 20% - 35 %

остали само не пишу

nemoj tako
i ja sam iskljucivo uzimao frikom ali sam probao i lidlov i sad i njega nekad uzmem..dobar je.
Od kada je Lidl, kupujem isključivo njhove zamrznute proizvode.
Grašak im je najbolji, boranija žuta i zelena, kukuruz šećrac, mešavina za rusku salatu.

Grašak kupljen u Frikomu, ili Maxi prodavnici, često bude tvrd, neujednačene mekoće ( kao da je pakovan prezreo).
Frešona je baš po mom ukusu.
Lako i brzo se skuva ( na sve načine kako spremam grašak) i nema onaj miris zelene mahune u toku prireme.

Boranija je bez končića, takođe se brzo i lepo skuva.

Meni odgovaraju njihovi zamrznuti proizvodi.

Imaš u maxiju onu deleze mladu boraniju džabaka a fantazija je. Takva je sorta tanka, može kuvanje može salata kada sam nju otkrio ove ostale debele ne dolaze u obzir.

Back