U svakom slucaju odgovorna izjava naseg predsednika i ja stvarno ne znam sta SRS i DSS trenutno pokusavaju da urade i zasto to Kosovo koriste na najgori moguci nacin u svojoj politickoj kampanji.Ne znam da li ste upoznati sa CEFTA i ostalim slicnim sporazumima,da smo u ime Srbije mi potpisivali,a da je u ime Kosova UNMIK potpisivao (uz prisustvo predsednika skupstine Kosova) i da potpisuje jos od '99 sve sporazume medjudrzavne.Ja stvarno ne znam sta SRS i DSS pokusavaju da kazu svojom kampanjom ne damo Kosovo.Naravno da ga ne damo,ali biti svestan cinjenice da Srbija u ime Kosova vec 9 (!!!) godina nije potpisala ni jedan medjudrzavni sporazum,niti joj je to dozvoljeno,a sa druge strane gaziti po svemu onome na cemu se radi od 5. Oktobra,mislim da nije ni malo dobra politika.I energetski sporazum i SSP treba ostaviti za posle izbora jer jednostavno zna se sta su politicke kampanje i sve bi ostalo smatrao za prenagljivanje i jednih i drugih.Da li sam za ulazak u EU,ne znam,mislim da cemo tamo biti ovce za shishanje,al dok se ne opecemo necemo se opametiti.A ostajanje u statusu kvo,gde nam drugi daju pare da nam ekonomija ne bi prsla skroz i da ne bi osetili kako u stvari zivimo,a za uzvrat mi im okrecemo ledja iako,moram podsetiti, EU ne moze da prizna Kosovo,samo pojedine clanice mogu,nije resenje.Zato ne vidim svrhu tolikog politickog ocrnjavanja DS-a.
Moram vam takodje predociti da je NIP nesto najbolje sto se trenutno desava kod nas i da je tako ocenjeno od svih medjunarodnih faktora.Takodje su iznenadjeni koliko para mozemo da potrosimo na znacajne projekte,a da se toliko malo pokralo do sad.
Moramo takodje pogledati i kredite za razvoj malih i srednjih preduzeca.Sva ta mala i srednja preduzeca trenutno rade i to je mozda jedina stvar koja moze da nas spasi,to je nesto sto je uradjeno i sto se nastavlja i radi se nadalje (DS drzi palicu vodilju).Takodje,ko moze da kaze da skolovanje nije na mnogo visem nivou nego sto je bilo do 5og Oktobra?Ja mogu da vam kazem da pre toga vise nismo isli u skolu nego sto smo isli.A sada se vecinom nije islo po koji dan zbog Kosova i zbog nekih manjih lokalnih problema koji se resavaju.
To da se Dinkic nakrao,jeste,al nas je mnogo manje pokrao od svojih predhodnika i ucinio je ponesto za svoju zemlju,za razliku od svojih predhodnika.Jedva cekam da nam patriote dodju i da pokazu sta ce se tu desavati.Jedva cekam da rese svi probleme obdanista u svojim predizbornim kampanjama i da nam daju svetliju izolovanu buducnost.Ja ne znam vise ko je ovde lud,a ko zbunjen.Umesto da iskoristimo cinjenicu da veoma lako mozemo da postanemo jak i stabilan most izmedju istoka i zapada,mi cemo eto jednostavno da nastavimo da se spustamo medjusobno.
Da pomenemo i koncesiju za izgradnju autoputa.Lepo su se SRS i DSS zalagali da se kao u Slobino vreme,zapocne nesto za sta nema ni garancija ni para da bude zavrseno,dok bi taj koji se latio posla odma preuzeo sve rampe na njemu i uredno zaradjivao na njima.Ko je tu lud ljudi??? Dokle cemo srljati?
Jedino me zivo interesuje koja stranka drzi telekomunikacije u Srbiji u svojim rukama.Njima treba zestoko i ostro presuditi zbog toga sto socijalni mir kupuju tromim gigantom koji samo koci razvoj cele privrede svojom tromoscu.Kao primer proguglajte malo o kompaniji at&t i sve ce vam se samo kasti.
I naravno da u svemu ovome i prokomentarisem plakat sa prve strane.Kod nas u ns-u se redovno takve akcije odrzavaju i to je jedan veoma lep gest koji,uz to sto pomaze ocuvanju zdravlja,daje nasim penzionerima i druzenje.Lep gest u svakom slucaju

Jedino ja ne znam ko je politicki lud da Canka stavlja u svoje redove.Mislim da nam takav olos,ni Vojvodini ni Srbiji,nikada nije trebao.Jesam za malo vecu ekonomsku autonomiju Vojvodine,post se stvarno sada desava presipanje iz supljeg u prazno,al za bilo kakvu siru autonomiju,svakako nisam.
Takodje moj glas nece ni u kom slucaju dobiti oni sto mazu oci narodu kako eu uslovljava ulazak odricanjem od Kosova.Time se samo sticu prljavi politicki poeni i ja ne znam dal bi iko u Srbiji i pominjao eu da je tako...
To je moje misljenje,pa ajte sad svi okoreli zaljubljenici u svoje stranke uzmite i napljujte me.Mislim da za oba bloka sam ostavio sasvim dovoljno materijala.
Izvolte