Hojcu malo da produbim odgovor..
Ovako, kontam da zhene o zhenama razmishljaju na na nachin - bolje lepa a punija (jer to se da srediti), nego ruzhna a zgodna.
Isto tako bih rekla (mozhda greshim), da zhene, kada razmishljaju o mushkarcima, vishe trazhe lepo razvijenu muskulaturu nego lepe crte lica; mozhda, puniji mushkarci nikada ne mogu biti toliko privlachni/lepi/slatki u faci, koliko to mozhe biti neka debeljuca; mozhda je tezhe 'napraviti' zgodnog tipa od mushkarca koji je zdepast, nezgrapan i obozhava hranu.
Samo filozofiram..
Kad je rech o tome shta tipovi trazhe - definitivno 'lepotu' od vrata na dole. Ne kazhem da nema izuzetaka, ali globalno gledano, mislim da im je konstitucija zhene zaista broj jedan.
Kada razmishljaju o sebi (i drugim mushkarcima)... e tu mi je vecj zona sumraka - ima ih sujetnijih od 20 zhena zajedno, preko onih koji rade iskljuchivo na svom telu, do onih totalno opushtenih, da ne kazhem zapushtenih... Ipak mislim da oni koji su nezadovoljni sobom veruju da bi im savrsheno telo nadoknadilo sve ostale nedostatke.
A kod mene, u stvari, jedino shto 'pali' to je ono "neshto" chime osoba zrachi, shto je izdvaja od ostalih, shto te privuche da se zaljubish na prvi pogled (iako pogled uopshte ne mora da bude lep/zgodan...). Jedino shto mora da ima lepe ochi i osmeh. Sva lepota je u tome. Kada iz njegovih nasmejanih ochiju prochitam da je srecjan - sve ostalo je zaista nevazhno..
Uh, nemojte mi zameriti zbog ovoliko teksta, tako mi je doshlo...

ops: