lice ili telo?

• Začetnik teme Začetnik teme crazy
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
S_K_V_O:
Jeste,ili ti se svidi ili ne ,onako u globalu,...
A ono na sta ja najvise obracam paznju pri prvom susretu je ponasanje-gestikulacija,pokreti,nacin na koji prica,naglasak,boja glasa...neverovatno je koliko takve stvari mogu i da privuku i da odbiju.

Pa jeste, slažem se, samo to sam i htela da kažem.

storm cloud:
d-mol:
E, ljudi a šta je sa "hemijom"?
Naravno da ne treba da izgleda kao Vudi Alen, ali valjda vas je nekad privukao i neko ko ne spada u kategoriju "maneken".
Ja volim one koji imaju lepe zube i osmeh, pa kad se nasmeju imaš utisak da im se i oči smeju (valjda će nekom biti jasno šta je pisac hteo da kaže), a građa samo treba da bude skladna i po mogućstvu da nema krive noge.

POENTA JE DA NA PRVI POGLED IZGLEDA PRISTOJNO.

Pa zar nisam ja to isto rekla, samo drugim recima?

Meni se retko kad i svideo neko iz kategorije "maneken".

Kad se vec prica o prvom utisku, normalno da se ne moze upoznati necija licnost na osnovu izgleda, ali dosta toga odaje karakter. Odmah se, bar grubo, mogu odrediti neke osnovne crte karaktera i, po meni, tu se tom prvom utisku slobodno moze verovati.

Znaci: bitna je i licnost na prvi pogled!

Opet ja, samo da se složim sa tobom.

Aj sad prosto i jednostavno: ako iskljuchimo plastichne operacije - od ruzhne osobe lepu napraviti necjesh (ni svom shminkom ovog sveta); ali zdravom ishranom, sportom, fitnesom od debeljuce ili anoreksicharke mozhesh 'napraviti' zgodnu devojku. Krive noge ne mozhesh ispraviti, dodushe, ali opet... kada ga pogledash prelepim okicama, i razvuchesh osmeh koji te automatski chini 10 puta sladjom i lepshom.. chik da vidim da ti primeti krive noge (mislim... ako ti i pored svega gleda SAMO u noge ili grudi... izesh tipa..).
I naravno - unutrashnja lepota je broj jedan. Ali kad vecj eksplicitno pitash.. lepshe mi videti lepu a puniju devojku, nego zgodnu babarogu...

Black_cat:
Aj sad prosto i jednostavno: ako iskljuchimo plastichne operacije - od ruzhne osobe lepu napraviti necjesh (ni svom shminkom ovog sveta); ali zdravom ishranom, sportom, fitnesom od debeljuce ili anoreksicharke mozhesh 'napraviti' zgodnu devojku. Krive noge ne mozhesh ispraviti, dodushe, ali opet... kada ga pogledash prelepim okicama, i razvuchesh osmeh koji te automatski chini 10 puta sladjom i lepshom.. chik da vidim da ti primeti krive noge (mislim... ako ti i pored svega gleda SAMO u noge ili grudi... izesh tipa..).
I naravno - unutrashnja lepota je broj jedan. Ali kad vecj eksplicitno pitash.. lepshe mi videti lepu a puniju devojku, nego zgodnu babarogu...
apsolutno se slazem.bas sam sve ovo htela da napisem

Hojcu malo da produbim odgovor..

Ovako, kontam da zhene o zhenama razmishljaju na na nachin - bolje lepa a punija (jer to se da srediti), nego ruzhna a zgodna.
Isto tako bih rekla (mozhda greshim), da zhene, kada razmishljaju o mushkarcima, vishe trazhe lepo razvijenu muskulaturu nego lepe crte lica; mozhda, puniji mushkarci nikada ne mogu biti toliko privlachni/lepi/slatki u faci, koliko to mozhe biti neka debeljuca; mozhda je tezhe 'napraviti' zgodnog tipa od mushkarca koji je zdepast, nezgrapan i obozhava hranu.
Samo filozofiram.. :)

Kad je rech o tome shta tipovi trazhe - definitivno 'lepotu' od vrata na dole. Ne kazhem da nema izuzetaka, ali globalno gledano, mislim da im je konstitucija zhene zaista broj jedan.
Kada razmishljaju o sebi (i drugim mushkarcima)... e tu mi je vecj zona sumraka - ima ih sujetnijih od 20 zhena zajedno, preko onih koji rade iskljuchivo na svom telu, do onih totalno opushtenih, da ne kazhem zapushtenih... Ipak mislim da oni koji su nezadovoljni sobom veruju da bi im savrsheno telo nadoknadilo sve ostale nedostatke.

A kod mene, u stvari, jedino shto 'pali' to je ono "neshto" chime osoba zrachi, shto je izdvaja od ostalih, shto te privuche da se zaljubish na prvi pogled (iako pogled uopshte ne mora da bude lep/zgodan...). Jedino shto mora da ima lepe ochi i osmeh. Sva lepota je u tome. Kada iz njegovih nasmejanih ochiju prochitam da je srecjan - sve ostalo je zaista nevazhno..

Uh, nemojte mi zameriti zbog ovoliko teksta, tako mi je doshlo... :oops: :D

Back