sta je bolje: biti odlicno gradjen ili lep u faci?
dandak:Po meni lice...jer kada pogledam decka prvo pogledam njegovu facu,pa onda sve ostalo...
crazy:sta je bolje: biti odlicno gradjen ili lep u faci?
Vidis nekog iz daleka i ti mu prvo pogledas u mozak???die_happy:dandak:Po meni lice...jer kada pogledam decka prvo pogledam njegovu facu,pa onda sve ostalo...
Ja prvo pogledam u njegov mozak, pa onda sve ostalo.
OK,taja je u pravu!!!dandak:Vidis nekog iz daleka i ti mu prvo pogledas u mozak???die_happy:dandak:Po meni lice...jer kada pogledam decka prvo pogledam njegovu facu,pa onda sve ostalo...
crazy:sta je bolje: biti odlicno gradjen ili lep u faci?
dandak:Vidis nekog iz daleka i ti mu prvo pogledas u mozak???die_happy:dandak:Po meni lice...jer kada pogledam decka prvo pogledam njegovu facu,pa onda sve ostalo...
dandak:Vidis nekog iz daleka i ti mu prvo pogledas u mozak???die_happy:dandak:Po meni lice...jer kada pogledam decka prvo pogledam njegovu facu,pa onda sve ostalo...
Mala roze Maca:ajde da se ne foliramo!sve prvo primetimo nekog lepog tipa-mislim u faci pa tek onda se zainteresujemo za pricu sa njim.mislim bas ti znas kakav je njemu mozak ako ne priogovoris sa njim!
prvo faca,pa onda prica pa ako je smarac bezi od njega
malena_81:Mislim da je bolje ovo prvo,biti dobro gradjen,a faca i nije tako vazna.Kad bi sve zene gledale samo u facu sta bi radili ovi ruzni muskarci![]()
slatko volim :)):Pa da, bolje je lepa faca![]()
Musko telo se da srediti (lakse nego zensko), osim ako nije neki metar i zilet, a faca ostaje(ne racunam sad operacije-moze da izgleda jos gore)
Zamisli- decko ti je toliko ruzan da te blam da ga upoznas sa prijateljima, roditeljimaMa, salim se, nije ni sve u lepoti...Ima nesto i u parama
![]()
![]()
![]()
d-mol:E, ljudi a šta je sa "hemijom"?
Naravno da ne treba da izgleda kao Vudi Alen, ali valjda vas je nekad privukao i neko ko ne spada u kategoriju "maneken".
Ja volim one koji imaju lepe zube i osmeh, pa kad se nasmeju imaš utisak da im se i oči smeju (valjda će nekom biti jasno šta je pisac hteo da kaže), a građa samo treba da bude skladna i po mogućstvu da nema krive noge.
POENTA JE DA NA PRVI POGLED IZGLEDA PRISTOJNO.