Enigma
Poznat
- Poruka
- 7.216
Ne,nego su ga donijeli tvoji ljubimci Turci.Fes su izmislili pravoslavni romejci.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne,nego su ga donijeli tvoji ljubimci Turci.Fes su izmislili pravoslavni romejci.
Turci moji ljubimciNe,nego su ga donijeli tvoji ljubimci Turci.
Fakat. Čovek lupa za 10.Ne,nego su ga donijeli tvoji ljubimci Turci.
On je nosio one ogavne istocnjacke odore.Да, аустријанац краљ Милутин
Pa nisam se ja poturčio,nego tvoji iz familije.Turci moji ljubimci![]()
Opet halucinirasPa nisam se ja poturčio,nego tvoji iz familije.
Turske?On je nosio one ogavne istocnjacke odore.
Ne bi reko Sakibe.Opet haluciniras
Alah će te kaznit,ako se budeš sramio fesa.
Zapazimo kako lupeta @GrdobanS (i s njim Oda Nobunaga - ono o Maroku), kaže “izmislili Romeji”:Fes su izmislili pravoslavni romejci.
Nisam rekao da su zaveli okupaciju.Hajde sad da nam lepo objasniš kada su to “Švabe došle u Maroko”, pa “zaveli okupaciju”. Kao turisti?
Cenis da zbog toga treba da budu istrebljeni?Kako je moguće da levica, feministkinje, homoseksualci, transvestiti i ta ekipa svi redom podržavaju muslimane u Palestini i Gazi i protiv su Izraela iako bi ti muslimani da se njih pita zapalili gej parade a ženama ne bi dali pravo na abortus i svaku koja bi promenila par partnera bi kamenovali i proglasili je za kurvu?
I burek sasirom je inteligentniji odtebe, MiloIco.Ne bi reko Sakibe.
Gdje si pročitala da treba istrjebit?Cenis da zbog toga treba da budu istrebljeni?Da je tako najbolje?
P.S. Pustite ljude njihovim zakonima, i uopste nema opravdanja za genocid, pa ma ko da je u pitanju.
Romejske, turci kasnije pokupili od njih.Turske?
Znam da ti je to glavno jelo,dobro i krumpiruša ponekad.I burek sasirom je inteligentniji odtebe, MiloIco.
Ne lupaj, kada im je to SS tražio spiskove Jevreja?Nisam rekao da su zaveli okupaciju.
Maroko je bio pod upravom Vichy Francuske (a samim tim i Nemačke), operacija Torch je bila prekretnica Maroka u ratu.
Edukuj se malo kad završiš smenu u Walmartu.
Nemam nikakve veze sa BiH za razliku od tebe, milose pavlovicu.Znam da ti je to glavno jelo
A nastavili muslimani iz BiH i Sandžaka.Romejske, turci kasnije pokupili od njih.
Imaš sa Sandžakom.Nemam nikakve veze sa BiH za razliku od tebe, milose pavlovicu.
Laž: prvi put se pojavio u Maroku, u XIX veku. U gradu Fezu. Tačka.Romejske, turci kasnije pokupili od njih.
oni su tvoj orijentalni krug, milose pavlovicu.A nastavili muslimani iz BiH i Sandžaka.
Leči seКога заболе за модерни свет и његову културу, кад је Христос Бог једини битан и силан да спасе све народе од сатанистичког зла које управо гледамо
IPH Shaolin monahLeči se
Ja sam iz Hrvatske Sakibe.oni su tvoj orijentalni krug, milose pavlovicu.
Sikter ateistoLeči se