DeMikelis
Ističe se
- Poruka
- 2.158
Само ви бришите постове и штитите "свингере" и друге перверзњаке који се крију под плаштом тобожњег "једрења"!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znaci nema sanse da bi plovio na jedrilici...Prvo zbog ajkula a druge razloge necu sad da navodim.. 

meni se dopala prica i fotke....jedva cekam nastavak![]()
Tesko j.e.l.e.n.a. , ...................muskarci se igraju u pesku i vec odavno su pocele podle igre ................ja sam se deklarisala da sam bila i samim tim sve uvrede koje stizu smatram licnim a nemam namere da proveravam svaki cas temu i zovem Vandu da brise i upozorava ucesnike .
vise )

Ma ok... nego šta bi sa ovim "svingerskim ekipama" које си сам спомињао... нисам их ја измислио?!...
Na takvom ljetovanju može se uživati na mnogo načina
sam u miru,sa prijateljima prijateljicana obitelji kao nudius što je skoro u pravilu .
kao swingerska ekipa itd...

i ja se nadam...steta bi bila da ovako lepa prica ostane nedovrsena![]()

, tvoja je tema, uredjuj je onako kako ti misliš i osećaš da treba .Ја увек имам неку примедбу што се ове теме тиче.Molim cijenjene forumaše koji prate temu ili navrate i pogledaju je ako imaju neku primedbu ...

super fotke ..divno 
Molim cijenjene forumaše koji prate temu ili navrate i pogledaju je ako imaju neku primedbu ili sugestiju da napišu...
da li je ...ili previše slika ili premalo....kao i teksta....
možda i nešto drugo?![]()

Ја увек имам неку примедбу што се ове теме тиче.![]()
možemo da resimo neke nesporazume...možda 

Molim cijenjene forumaše koji prate temu ili navrate i pogledaju je ako imaju neku primedbu ili sugestiju da napišu...
da li je ...ili previše slika ili premalo....kao i teksta....
možda i nešto drugo?![]()
Evo muskokrk da se ja javim sa pitanjem. Pratim i temu, već sam je jednom povalio, nema primjedbi, prava autorska, ne treba se puno miješati. Slika nikad manjka ali obzirom da valja vodit računa i o diskreciji i dogovoru posade, vjerojatno je ovo taman.
No, imam pitanje. Nakon polaska iz Rogoznice izašli ste na pučinu i more se podiglo pa je posada dobila morsku bolest i ti odustaješ od Hvara i krećeš prema Drveniku Velom. Sudeći po fotkama, sidrio si se u prekrasnoj plitkoj laguni koju štite otočići V. i M. Krknjaš. Zanima me zašto se nisi odlučio za Maslinicu na zapadu Šolte? Izmučenoj posadi vjerojatno je više odgovaralo da se nekako domogne kopna nego da se i dalje ljulja na sidrištu. Prilikom isplovljavanja iz lagune, snimio si lijepu sliku Stipanske ispred Maslinice. Štoviše, Maslinica je bliže Hvaru od Krknjaša
pozdrav tebi i svima koje tema zanima