letovanje na jedrilici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
meni se dopala prica i fotke....jedva cekam nastavak :)

:think: Tesko j.e.l.e.n.a. , ...................muskarci se igraju u pesku i vec odavno su pocele podle igre ................ja sam se deklarisala da sam bila i samim tim sve uvrede koje stizu smatram licnim a nemam namere da proveravam svaki cas temu i zovem Vandu da brise i upozorava ucesnike .

Sve slike koje su snimljene su moje sa autorskim pravom i samo je moja dobra volja bila da ih delimicno iznesem i ovde i upoznam zainteresovane sa zaista predivnim dozivljajem jer nisu svi u mogucnosti da obidju sve to uz nesebicno vodjstvo Muskokrka i njegovom pricom koja prati slike jer je on neko ko zaista poznaje najskrivenija i vrlo interesantna mesta na lokacijama gde smo bili. Iz tog razloga su i potpisane zajednicki jer to ovde jedno bez drugog ne ide

Imam posao koji mi omogucava da mogu priustiti jako lepa i interesantna duga putovanja bez ikakvih agencija i nemam problem sa ikakvom nacionalnoscu ili bojom koze ili......sta vec ...dok su ljudi , ljudi ....sto smeta takvima poput Demikelisa koji su negativni prema samim sebima vec kad se ujutro pogledaju u ogledalu i onda nastoje da ( ali , inkognito) i ostalima pokvare dan jer im je to dusevna hrana ......meni ne moze , jer takve zloce ne gajim u svom okruzenju ( :zper:vise )
Meni nije potrebno da se ovde hvalim gde sam bila i sta sam obisla na ovoj nasoj kugli jer imam prijatelje i porodicu sa kojima mogu da podelim sve to ...i to je moje bogatstvo...........ali volim da pratim i tudja putesetvija bez imalo zavisti .....pa sam mislila da ce i ovo tako proci .........Ali :dash: :dontunderstand:

Pozdrav svim dobronamernim putnicima :bye:

Molim cijenjene forumaše koji prate temu ili navrate i pogledaju je ako imaju neku primedbu ili sugestiju da napišu...:)
da li je ...ili previše slika ili premalo....kao i teksta...
.:rumenko:

možda i nešto drugo? :think:

Evo muskokrk da se ja javim sa pitanjem. Pratim i temu, već sam je jednom povalio, nema primjedbi, prava autorska, ne treba se puno miješati. Slika nikad manjka ali obzirom da valja vodit računa i o diskreciji i dogovoru posade, vjerojatno je ovo taman.

No, imam pitanje. Nakon polaska iz Rogoznice izašli ste na pučinu i more se podiglo pa je posada dobila morsku bolest i ti odustaješ od Hvara i krećeš prema Drveniku Velom. Sudeći po fotkama, sidrio si se u prekrasnoj plitkoj laguni koju štite otočići V. i M. Krknjaš. Zanima me zašto se nisi odlučio za Maslinicu na zapadu Šolte? Izmučenoj posadi vjerojatno je više odgovaralo da se nekako domogne kopna nego da se i dalje ljulja na sidrištu. Prilikom isplovljavanja iz lagune, snimio si lijepu sliku Stipanske ispred Maslinice. Štoviše, Maslinica je bliže Hvaru od Krknjaša

pozdrav tebi i svima koje tema zanima

Evo muskokrk da se ja javim sa pitanjem. Pratim i temu, već sam je jednom povalio, nema primjedbi, prava autorska, ne treba se puno miješati. Slika nikad manjka ali obzirom da valja vodit računa i o diskreciji i dogovoru posade, vjerojatno je ovo taman.

No, imam pitanje. Nakon polaska iz Rogoznice izašli ste na pučinu i more se podiglo pa je posada dobila morsku bolest i ti odustaješ od Hvara i krećeš prema Drveniku Velom. Sudeći po fotkama, sidrio si se u prekrasnoj plitkoj laguni koju štite otočići V. i M. Krknjaš. Zanima me zašto se nisi odlučio za Maslinicu na zapadu Šolte? Izmučenoj posadi vjerojatno je više odgovaralo da se nekako domogne kopna nego da se i dalje ljulja na sidrištu. Prilikom isplovljavanja iz lagune, snimio si lijepu sliku Stipanske ispred Maslinice. Štoviše, Maslinica je bliže Hvaru od Krknjaša

pozdrav tebi i svima koje tema zanima

Pitanje je na mjestu....

i to može da postavi samo netko tko zna gde smo bili ....ali...........

prvo sam krenuo prema Šolti ali nisam znao dali ce biti mjesta a i nije mi neko masto i luka jednom mi se nesto zamjerilo ,,,da me danas pitate ne bi znao što ... pa sam u stvari odlucio zaobici Drveniik i vratiti se po unutarnjoj strani u luku Drvenika ..ona mi se sviđa ...velika je i ima uvek mesta a i ima se nesto da vidi ,,, a i znam zgodnu konobu na rivi

<<<<<kada sam dosao do uvale svidela mi se .... bila je bonaca i uspio sam da dobro zaorem u pesak sa sidrom ...odlucio da ostanem i uživam u spokoju koji se širio uvalom,

Meni je dovoljno da sam na jedrilici ,osetim miris mora i makije sa kopna i onu laganu tisinu koja je obvila sve brodove ......dusa i srce su mi upijali sve to i naprosto sam se punio ko baterija :rumenko::D:D:D

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back