letovanje na jedrilici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
POZDRAV SVIM FORUMAŠIMA KOJI PRATE TEMU

PUSTOLOVINA JE ZAPOČELA U SUBOTU U PREDVIĐENO VREME

DRUŠTVO SE OKUPILO U MARINI I VESELO ISPLOVILO U DOGOVORENO VREME

VEĆ IZA DVA SATA BROD JE BIO NAKRCAN I SPREMAN ZA ISPLOVLJAVANJA

nastavit cu cum se docepam napona od 220 jere je laptop na izdisaju

inace je prvi dan bio vrlo buran jer smo odmah naišli na malo vece valove od tramuntane

i to preko 2m tako da nismoprvi dan stigli do Hvara ve smo se sklonili u jednu uvalu saistocne strane Velog Drvenika ......Posada je bila u komi do jutros a i dulje....
Danas je poceo perkrasan i lijep dan sa mirnim moremm:gace::brus:

danima se ne javljaju...da nije do tih 220V?

:zcepanje::zcepanje:
Ма, уживају, боли их уво за форум! Нека, једва чекам приче, надам се, лепе...

Vratili se živi i zdravi ali tek u nedelju navecer zadnjih dva dana nas jugo bacalo po jadranu ali se sretno i živi vratili inace bi se javljali ali ostali bez neta

Da se saberem pa cemo da pišemo i postavimo slike ima ih više od 1000 no moram da doovorim sa posadom koje cemo da postavimo i šta da se piše ali vidli smo sve što smo želeli ili bolje receno pola jadrana :gace::brus:

khm,khm..jos slika molim :flert:

da, dajte slike i price o vetru...btw, odlican odabir maskote marine

Da li da vam samo postavimo slike ili vas i zanimaju utisci i doživljaji kojih je bilo dosta ...od borbe sa velikim valovima do juga od 35 čvorova

Počet cemo ako se slažeta od okupljanja i puta do marine uz cijelu Jadransku obalu

a na jkraju cemo ako se složi cela posada da se predstavimo ;):think:

... PS. da si bio u posadi trebala bir tri clana s druge strane da se uspostavi ravnoteža i sklad:zcepanje:
Никада се не бисмо ускладили.... ни по чему.
nea.gif

Hej, muskokrk, može li malo detaljnije?

Koliko ti je ljudi došlo sa krstarice? Koliko muških, koliko ženskih? Koje generacije? Kako ste došli do Rogoznice, busom, brodom? Jesi li ih ti sam dočekao ili si pozva još kojeg "domoroca" za pomoć?...

Hej, muskokrk, može li malo detaljnije?

Koliko ti je ljudi došlo sa krstarice? Koliko muških, koliko ženskih? Koje generacije? Kako ste došli do Rogoznice, busom, brodom? Jesi li ih ti sam dočekao ili si pozva još kojeg "domoroca" za pomoć?...

Pošto sam rekao da cu na kraju napisati podatke ako se svi slože ali mogu reci opcenito
Sva posada je bila sa krstarice ...
Bila je mešana posada rekli bi u istom omjeru
Generacija srednja ??????????
Napisao sam da je vecina došla autobusom do Rijeke jer ima lagana veza sa Beogradom
ja sam ih docekao ugostio i odveo do Rogoznice
Nisam ima potrebe za nekim makar niko nije bio na jedrilici prije toga ...Jedrim po Jadranu vec skoro trideset godina a znam skoro svaku uvalu i hrid na srednjem Jadranu ;)

Inace vec razmišljam o jedrenju u septembru na slican nacin s tim da iamam stvarno dobre cene te ne košta mnogo....recimo da se vec za 300 € po osobi može ploviti i hraniti se

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back