Ванда
Elita
- Poruka
- 18.051
Ива и Муско, хвала вам за ове дивне фотографије... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ovo je najlepsa tema na forumu. Hvala na fotkama i putopisu. Drago mi je da ste se super proveli.

Ovo je najlepsa tema na forumu. Hvala na fotkama i putopisu. Drago mi je da ste se super proveli.
i samo zahvaljujuci Muskovom iskustvu i secanju oplovismo ga mi nekako do jezera .
evo mene opet natrag ...malo obaveze malo posao a i malo putovanja .no treba i mira da se vrati u natrag i prisjeti se prekrasnog putovanja ...jedrenja po tada sunčanom Jadranu 

Prosao sam skoro celo hrvatsko primorje, znatan broj otoka i mogu svima reci da je otok Mljet - ZAISTA NESTO POSEBNO!
Mogao bi se prikljuciti svetskoj bastini...
Ti borovi, ta slana jezera unutar otoka sa mlakom vodom, ti mirisi smola i zvuci cikada - zaista je nesto carobno sto posetilac samo tamo moze da dozivi...
Preporucujem svakom da posete ovaj otok!![]()

A tek kada postavi slike sa puta po Venecueli.....![]()
, pa imam jednu super za tebe: Jednom davno iza sedam gora i sedam mora jedrili su
.........čekaj kako ono ide, uh zaboravila sam ali da pitaš muska kako ide dalje
otok Mljet - ZAISTA NESTO POSEBNO! Mogao bi se prikljuciti svetskoj bastini...
Ti borovi, ta slana jezera unutar otoka sa mlakom vodom, ti mirisi smola i zvuci cikada - zaista je nesto carobno sto posetilac samo tamo moze da dozivi...
Preporucujem svakom da posete ovaj otok!![]()
Kako je lep Mljet.![]()
i Mljet je bio nesto pod MUST , nikako ne propustiti i obici sto vise .

Ove fotografije su melem za dusu, pogotovu u jesenje kisno beogradsko vece.![]()
Sky .....ima toga jos dosta , pa valda cemo uspeti da prezimimo
)

.

nisu ovi novopeceni izmislili rupu na saksiji
)
) , siromasna zemlja i nije bilo bas para da se ulaze , 1959 preuzima Narodni odbor Mljeta i sta !!?? Pretvara u hotel !!
)