tetka971
Ističe se
- Poruka
- 2.693
Pa vi ne prijavljujete da ste vodili i profesionalne fotografe
Slika sa Krka je prelepa, a lepo se uslikala i hobotnica.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

И мени се путује, ал' у братску и пријатељску Грчку, а не тамо "негде горе".Čim vidim ove divne fotke, odmah mi se putuje![]()
Попримили смо и "њихов" говор колико видим... свака част!Starom , poznatom ali jako lepo obnovljenom cestom jadranske magistrale ...

), pa bilo da se radi o autoputu ili malim sporednim koji povezuju sela na ostrvima . Ako su i u dugovima , bar znaju zasto .....a kod nas istu deonicu u Vojvodini otvaraju vec neznam koliko puta a neki ministri cak i 2 puta u istom mandatu 

Ма шта ми наприча.

Ti ovu reportažu namjeravaš rastegnuti sve do septembra kad ide slijedeća ekipa?
Početak je sezone, treba one malobrojne koji ipak idu u RH u nepoznato, što prije informirat da vide di idu. A ako ti nestane fotki, mogu ti i ja dat ruku sa srednjedalmatinskog područja.

Прелепе фотографије, са уживањем вас пратим!
Slažem se u potpunosti, fotke su zaista predivne, praznik za dušu i za oči.
, Lina upalila motore .....ja neznam dal da vucem konopce , drzim foto-aparat , hvatam se za neku slamku
.....ili raspremam salon
( to je OMA otpalo )......TREBA UZIVATI !!

Мене занима... колико ли је "skipper" испао "добар"(€) након ове пловидбе?... Ne znam dali je pametno sada o financijama da se ne pokvari doživljaj ..no...

Мене занима... колико ли је "skipper" испао "добар"(€) након ове пловидбе?![]()