letovanje na jedrilici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ono sto zaista ostavlja utisak , bar meni koja 20 godina nije bila u Hrvatskoj su svakako , putevi ( ceste , za Dekija :lol:), pa bilo da se radi o autoputu ili malim sporednim koji povezuju sela na ostrvima . Ako su i u dugovima , bar znaju zasto .....a kod nas istu deonicu u Vojvodini otvaraju vec neznam koliko puta a neki ministri cak i 2 puta u istom mandatu

Ispricavam se svim forumašima što je došlo do par neprimerenih postova na ovoj temi koja nije politicka kao ni ne želim nešto reklamirati vec samo docarrati i podjeliti nešto stvarno ljepo što se može doživiti na obicnom godišnjem odmoru na jedrilici:D

Zahvaljujem se moderatorici na intervenciji i brisanju svih neprimjerenih postova ovoj temi:rumenko:

Ti ovu reportažu namjeravaš rastegnuti sve do septembra kad ide slijedeća ekipa?:)

Početak je sezone, treba one malobrojne koji ipak idu u RH u nepoznato, što prije informirat da vide di idu. A ako ti nestane fotki, mogu ti i ja dat ruku sa srednjedalmatinskog područja.

Ti ovu reportažu namjeravaš rastegnuti sve do septembra kad ide slijedeća ekipa?:)

Početak je sezone, treba one malobrojne koji ipak idu u RH u nepoznato, što prije informirat da vide di idu. A ako ti nestane fotki, mogu ti i ja dat ruku sa srednjedalmatinskog područja.

Ne namjeravm sigurno ...no i ja malo ....guštam.....nije baš mnogo puta bilo tako :heart:

oni koji idu sigurno su se dobro prije toga informirali ......a ovo je o tome da se vidi kako je forumašima iz srbije koji su prvi puta krocili na jedrilicu bilo na jedrenju a i meni .. ...FANTASTICNO...no sve kroz slike:rumenko::D

Poslednja izmena:
Eeeeee , kako to bajkovito izgleda .....ali .....pocev od voznje od Krka pa do marine Frapa sve se odigravalo neverovatnom brzinom .
Inace Musko je reli vozac jos iz stare Yuge a i nove HR, sa neverovatnim brojem osvojenih pehara koje se vuku po kuci bukvalno od podruma do zadnjeg sprata .....i sta mislite kojom brzinom smo stigli .
Slike tada iz voznje napravljene , dobro da su i nastale
E tako je bilo i sa polaskom iz Frape. Valda je mislio da smo stari morski vuci i da sve to moze da ''shtima''.............sto mozda i bi daaaaa...............hehe, to ce vam on ispricati

Tako da par slika gledano malo na okolinu jer su se digli valovi , jedra se razvijaju :super:, Lina upalila motore .....ja neznam dal da vucem konopce , drzim foto-aparat , hvatam se za neku slamku :rumenko:.....ili raspremam salon :evil: ( to je OMA otpalo )......TREBA UZIVATI !!

Pogled na desno pri izlasku

Napred

I jedra ................postoji cela serija slika sa jedrima ...ali otom-potom

Dobar dan ...zao mi je sto sam na kratko vreme prekinuo putovanje jer sam i sam morao da putujem iznenada ali mi i nije jer sam prije dva sata sedio na splavi i pio espres kafu hratku sa mlekom ( ja to kod sebe kazem maciato ) i Jelen pivo.

Moram da kazemm da sam ovde bio prije nesto vise od dvadeset godina i da se mnogo toga promenilo no duh i sarm su ostali isti koliko sam mogao da osetim za ovo hratko vreme:rumenko:

lepo sam se proveo u sacu u dragom drustvu i uzivao u dobroj hrani:D

Poslednja izmena:
Svakom uživanju dođe kraj ali uvek postoji nada .... da ce se opet uživati:D

Ne znam dali je pametno sada o financijama da se ne pokvari doživljaj ..no :rumenko:
Dakle .......uvreženo je da je jedrenje skup odmor ....samo za one sa dubokim đepom

Danas to tako i nije ...veliki broj chartera ..velika konkurencija ......omogucavaju da se danas provede odmor na jedrili skoro svakom
;)

Ako se jedri u predsezoni i podsezoni stvarno se može proci vrlo povoljno ...sapravim odabirom broda s obzirom na posadu
Idealna brojka je između 6 do osam osoba ..jer su brodovi te velicine vec toliko prostrani u konforni da se ne oseca nikakav nedostatak

Na kraju smo podvukli crtu i dobili brojku koja nije možda realna ali je nama bila stvarna
Otprilike svi troškovi od ulaska do izlaska sa broda sa svim davanjima.. hranom..picem
izlascima...ulaznicama za nac.parkove i.t.d. iznosolisu 350€ po osob
i

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back