Lesi

Ja kad bih napravila mushkog klona odmah biste znali. Javljao bi se ispod svakog mog posta i govorio mi da sam u pravu...i da sam najlepsha...i sve shto zelim da cujem...a zvao bi se....Dario, kao moj lik iz simsa.

Tvoja zelja moze meni da bude samo narudzbina.
A ja moram da zaradim za leba. Jel' tako, tako je.
Vreme je da unovcim sve svoje bekorisne talente, kapiras?
Treba mi novi fotoaparat, pa objektivi, pa ovo pa ono...ko ce bre to sve da plati?

Dobro, pipi, evo ja nisam podvojena ja sam visedimenzijonalna i svaki moj klon je jedan deo moje licnosti. :-P

Redom:

Kumiko
gospdodjica_M
Dzesika Rebit
dimitrije drugi
Dzeki Braun
Princeza Brambila
Psiha...

...ima jos neki, garant, al' ko bi se toga setio sad. :-)
A divlja ima tri. :-P

Momci, da li ste raazmishljali o tome da napravite svog savrsheng zenskog klona, neku sa sexy nikom i avatarom , pa da vas prati po forumu i razume i shvata i u svemu podrzava? Kako biste se zvali da ste zena?
Ne bash tako,ali sam svojevremeno imao ideju da otvorim nik INSTRUKTORKA koja bi bila instruktorka ajrobika..i da nakachim neke nabudzene kao fol njene fotke...i da zeyebavam paljevine sa neta.:lol:
Ipak odustah,suvishe sam human...

Ne bash tako,ali sam svojevremeno imao ideju da otvorim nik INSTRUKTORKA koja bi bila instruktorka ajrobika..i da nakachim neke nabudzene kao fol njene fotke...i da zeyebavam paljevine sa neta.:lol:
Ipak odustah,suvishe sam human...

Evo ti si drugi koji je to uradio sa motivacijom da zayebava paljevine...ali da li ti je nekad palo na pamet da napravish virtuelnu zenu za sebe? Da egzistira na forumu i bude tu kad ti treba razumevanje i podrshka?

Back