Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bash tako,ali sam svojevremeno imao ideju da otvorim nik INSTRUKTORKA koja bi bila instruktorka ajrobika..i da nakachim neke nabudzene kao fol njene fotke...i da zeyebavam paljevine sa neta.Momci, da li ste raazmishljali o tome da napravite svog savrsheng zenskog klona, neku sa sexy nikom i avatarom , pa da vas prati po forumu i razume i shvata i u svemu podrzava? Kako biste se zvali da ste zena?
Ne bash tako,ali sam svojevremeno imao ideju da otvorim nik INSTRUKTORKA koja bi bila instruktorka ajrobika..i da nakachim neke nabudzene kao fol njene fotke...i da zeyebavam paljevine sa neta.
Ipak odustah,suvishe sam human...
ovo ni roditelji ne mogu da povataju...:-D
Ja kad bih napravila mushkog klona odmah biste znali. Javljao bi se ispod svakog mog posta i govorio mi da sam u pravu...i da sam najlepsha...i sve shto zelim da cujem...a zvao bi se....Dario, kao moj lik iz simsa.
Zvao bih se Julija.Momci, da li ste raazmishljali o tome da napravite svog savrsheng zenskog klona, neku sa sexy nikom i avatarom , pa da vas prati po forumu i razume i shvata i u svemu podrzava? Kako biste se zvali da ste zena?
Cuj roditelji, ne mogu ni ja.:razz:
Banovase coveka...
ma nemam ni ja muski klon, koji ce mi to, jedva i ovaj nick postizem... ali ovo gore bio bi moj idealni muski par...jesam li ja ovde jedina koja nikada nije imala klona:?
meni se cini da je sustina teme vise na "musko-zenskom ogledalu", nego na kloniranju... ali mozda gresim? :???: