Lesi

Momci, da li ste raazmishljali o tome da napravite svog savrsheng zenskog klona, neku sa sexy nikom i avatarom , pa da vas prati po forumu i razume i shvata i u svemu podrzava? Kako biste se zvali da ste zena?

Zvao bih se ... Veresija 8)

I $to bi rekla moja pokojna baba koja je imala obichaj da povremeno pogleda u moj profil: "Poznala bih te medj' 'iljadu zhena" :-)

pokoošao ja...pre jedno....7 godina...na chatu.....kao dao sebi ženski nick. "maji je dosadno"........brate, strašno......u roku od 5 sekoondi me startovala cela lista paćenika...........prepao sam se načisto...sve sam ih oterao u koorac u roku od 5 sekoondi.....nije ni vama ženama lako.....

ja mislila tip otišao
pa se vucarao sa nekim kurvetinama
pa se posle vratio i grebao na vrata
mislim ko lesi
ali ono ne lezi vraže
samo jedna je Struja

pokoošao ja...pre jedno....7 godina...na chatu.....kao dao sebi ženski nick. "maji je dosadno"........brate, strašno......u roku od 5 sekoondi me startovala cela lista paćenika...........prepao sam se načisto...sve sam ih oterao u koorac u roku od 5 sekoondi.....nije ni vama ženama lako.....
:lol::lol::lol: u stvari je super ideja... pogledati stvari iz drugog ugla... nikad realno svog...

Pa to sa Leslijem je stari fazon.
Cak su i Direktori izdali album pod navedenim naslovom.
O tome sam vec pisao. Jbt, nema o cemu nisam pisao... Rekao sam vam u nekoliko hiljada recenica sve sto znam u zivotu.
Ja sam jedan isprazan lik.

Back