Lepota mladosti

Ocigledna operacija

angelina.jpg.webp

Magarice jedna.... shvaćaš li ti koliki bi nas dali stagod za tvoje godine...

:rotf:

A neće proći ni treptaj oka i već ćeš biti na našem mjestu.

:mrgreen:

Znam online čovjeka koji je krajem 80'ih dočekao koncert Maidena u Zagrebu i prepričava kako kada je drugi koncert bio tamo negdje 2015, dva klinca od 15 godina ga gledaju kao boga dok im on priča o tom koncertu s kraja 80-ih, a on si u sebi misli: "Je*beš Maidene, da mi je imati vaše godine!"

Ej, zato ugasi profil, prošeći, udahni, zgrabi život za grkljan i ne pojavljuj se na ovakvim mjestima idućih 25 godina, dovoljno je inkarnacija da budeš starmala.

Ako misliš da ti nešto loše želim, sve što ću reći je - kako ti poželio, tako mi se vratilo.

🥰

Idi jeb*ote.

Magarice jedna.... shvaćaš li ti koliki bi nas dali stagod za tvoje godine...

:rotf:

A neće proći ni treptaj oka i već ćeš biti na našem mjestu.

Znam online čovjeka koji je krajem 80'ih dočekao koncert Maidena u Zagrebu i prepričava kako kada je drugi koncert bio tamo negdje 2015, dva klinca od 15 godina ga gledaju kao boga dok im on priča o tom koncertu s kraja 80-ih, a on si misli: "Je*beš Maidene, da mi je imati vaše godine!"

Ej, zato ugasi profil, prošeći, udahni, zgrabi život za grkljan i ne pojavljuj se na ovakvim mjestima idućih 25 godina, dovoljno je inkarnacija da budeš starmala.

Ako misliš da ti nešto loše želim, sve što ću reći je - kako ti poželio, tako mi se vratilo.

🥰

Idi jeb*ote.
...dobro.
a ja ti smetam sto sam mladja od tebe? i to sad?
posle 2 godine na forumu.
pritom sto si me prvo mesao sa nekom robijasicom...
cisto da te podsetim.

...dobro.
a ja ti smetam sto sam mladja od tebe? i to sad?
posle 2 godine na forumu.
pritom sto si me prvo mesao sa nekom robijasicom...
cisto da te podsetim.
Ma nisam te nikada smatrao robijašicom, već sam se šalio.

Ni ne smetaju mi tvoje godine, iako bi bio u iskušenju mijenjati se :rotf:, ali to ne bi bilo pošteno od mene.

Izađi, zgrabi život za grkljan i udahni ga.

Znaš kako je Seijuro nabatinao Kenshina prije nego je ovaj pošao na put... od dragosti.

🥰

Ni ne smetaju mi tvoje godine, iako bi bio u iskušenju mijenjati se :rotf:, ali to ne bi bilo pošteno od mene.

Znaš kako je Seijuro nabatinao Kenshina prije nego je ovaj pošao na put... od dragosti.

🥰

Nekada sam se bas lozio na ovaj film. Sada sam sve zaboravio.

🥰

znaci zato sto sam na krstarici ja nemam neki zivot i treba da ga zgrabim i 'udahnem' ga.
-_-
pfft.
Nabatinacu ja tebe kao sto je Enishi nabatinao Kenshina.

Back