Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 12.927
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
manja zarada- manje resursa za ulaganje u sebeЈел сте приметили да је све мање лепих жена на мање плаћеним пословима ?
kod nas samo solfeđo...E pa super onda.
Nisam primetio.
Ima lepih žena u svim poslovima. Poznajem lepe žene koje voze šlepere, rade u pekarama, trafikama, čiste, itd., a poznajem i žene iz korporativnog okruženja koje su pretežno sređene, ali nisu lepe.
Lepota je u oku posmatrača, što se kaže. Zavisi šta smatraš lepim.Ne bih se složio. Baš konkretno ova radna mesta koja si pomenuo, ja ne pamtim da sam video lepu ženu. Jeste da zvuči ružno ali brate tako je. I ja sam realno ružan pa koga briga. Ali činjenica je da je ženama prilikom dobijanja posla jako veliki plus izgled.
Јел сте приметили да је све мање лепих жена на мање плаћеним пословима ? Пре 15так година си лепе жене могао видети свуда, није постојало неко универзално правило, а данас тачно знаш на којим пословима можеш, а на којим не можеш да очекујеш да видиш лепу жену
Lepota je u oku posmatrača, što se kaže. Zavisi šta smatraš lepim.
Ok, to je sad mali broj ljudi koji su u svetu filma ili u modelingu, naravno da je to dosta iznad proseka.Pa jeste. Ne kažem, nisu to neke ružne, daleko bilo deformisane žene. Ali realno nisu ni lepe. Jer, jeste svakom neki svoj doživljaj lepote različit ali opet postoji mnogo žena koje onako jesu lepe i koje su po merilima velike većine ljudi lepe. Tipa, ona Mićalović glumica, realno, 99% ljudi će reći da je lepa. Za Evu Ras 99% će reći da nije.
Ok, to je sad mali broj ljudi koji su u svetu filma ili u modelingu, naravno da je to dosta iznad proseka.
Ili porediš npr. žene koje su u korporacijma, u pr-u itd., koje nikakav fizički naporan posao ne obavljaju, nemaju taj egzistencijalni stres, imaju pristup svakom medicinskom i kozmetičkom rešenju...to je druga priča.
Па тренутноНије тачно! Мој сарадник каже да изузетна ''рибица'' тренутно ради у кухињи ''за понети''
Па то се онда не уклапа у теорију да је то лепа девојка на мање плаћеном послуПошто је посао породични можда остане и за стално![]()
Па то се онда не уклапа у теорију да је то лепа девојка на мање плаћеном послу
Naprotiv, ponekad je i mana za poslodavca.Lepota jeste prednost, slazem se.
To moze da bude ponekad tacno.Naprotiv, ponekad je i mana za poslodavca.
Kada lepa osoba naiđe na sujetu u poslu dođe do zida. Pamet i lepota se tu ne opraštaju.
Ne mora da znači.Ali činjenica je da je ženama prilikom dobijanja posla jako veliki plus izgled.
Ma lazu!prica se da su samo ljepotice izabrane za moderaciju..![]()
mislis na poslovima gde lepota ne igra ulogu?Лепота као главни адут у проналажењу посла
Мислим на свим боље плаћеним пословима. Стручност, професионализам итд све је то пало у други план и то је поента целе приче. Жене су наравно схватиле да ако су лепе, атрактивне да је то оно кључно што може да их погура на веће нивое и то наравно користе, што да не.mislis na poslovima gde lepota ne igra ulogu?
to je zbog sve vece konkurencije, mislim korupcije koja je nekad bila izuzetak, bunilo se, a sada je pravilo, svima normalno
oce bre ljudi da smekaju lepe i na poslu, ili i vise od toga, privatnici, posto se drugde ne sme
i gde ljudi da nadju lepu, ako se sve vise radi, tj, juri za novcem? tako da zna poslodavac sta radi