Лепота као главни адут у проналажењу посла

Nisam primetio.
Ima lepih žena u svim poslovima. Poznajem lepe žene koje voze šlepere, rade u pekarama, trafikama, čiste, itd., a poznajem i žene iz korporativnog okruženja koje su pretežno sređene, ali nisu lepe.

Ne bih se složio. Baš konkretno ova radna mesta koja si pomenuo, ja ne pamtim da sam video lepu ženu. Jeste da zvuči ružno ali brate tako je. I ja sam realno ružan pa koga briga. Ali činjenica je da je ženama prilikom dobijanja posla jako veliki plus izgled.

Ne bih se složio. Baš konkretno ova radna mesta koja si pomenuo, ja ne pamtim da sam video lepu ženu. Jeste da zvuči ružno ali brate tako je. I ja sam realno ružan pa koga briga. Ali činjenica je da je ženama prilikom dobijanja posla jako veliki plus izgled.
Lepota je u oku posmatrača, što se kaže. Zavisi šta smatraš lepim.

Јел сте приметили да је све мање лепих жена на мање плаћеним пословима ? Пре 15так година си лепе жене могао видети свуда, није постојало неко универзално правило, а данас тачно знаш на којим пословима можеш, а на којим не можеш да очекујеш да видиш лепу жену

Није тачно! Мој сарадник каже да изузетна ''рибица'' тренутно ради у кухињи ''за понети''

Lepota je u oku posmatrača, što se kaže. Zavisi šta smatraš lepim.

Pa jeste. Ne kažem, nisu to neke ružne, daleko bilo deformisane žene. Ali realno nisu ni lepe. Jer, jeste svakom neki svoj doživljaj lepote različit ali opet postoji mnogo žena koje onako jesu lepe i koje su po merilima velike većine ljudi lepe. Tipa, ona Mićalović glumica, realno, 99% ljudi će reći da je lepa. Za Evu Ras 99% će reći da nije.

Pa jeste. Ne kažem, nisu to neke ružne, daleko bilo deformisane žene. Ali realno nisu ni lepe. Jer, jeste svakom neki svoj doživljaj lepote različit ali opet postoji mnogo žena koje onako jesu lepe i koje su po merilima velike većine ljudi lepe. Tipa, ona Mićalović glumica, realno, 99% ljudi će reći da je lepa. Za Evu Ras 99% će reći da nije.
Ok, to je sad mali broj ljudi koji su u svetu filma ili u modelingu, naravno da je to dosta iznad proseka.
Ili porediš npr. žene koje su u korporacijma, u pr-u itd., koje nikakav fizički naporan posao ne obavljaju, nemaju taj egzistencijalni stres, imaju pristup svakom medicinskom i kozmetičkom rešenju...to je druga priča.

Ok, to je sad mali broj ljudi koji su u svetu filma ili u modelingu, naravno da je to dosta iznad proseka.
Ili porediš npr. žene koje su u korporacijma, u pr-u itd., koje nikakav fizički naporan posao ne obavljaju, nemaju taj egzistencijalni stres, imaju pristup svakom medicinskom i kozmetičkom rešenju...to je druga priča.

Izgled je po meni najviše genetika. Jednostavno se rodiš takav kakav si. I nema operacije ili kozmetike koja će to da promeni. A i među "običnim" ženama imaš toga. Imaš lepu i imaš... ajd manje lepu ženu, da ne budem baš ljakse.
E sad, ima naravno i do načina života, ne sporim. Što opet dovodi do toga, ova koja radi u pekari, trafici, čistačica a da ne pričam koja vozi kamion, će češće biti zapuštena i manje će voditi računa o izgledu.

Лепота као главни адут у проналажењу посла​

mislis na poslovima gde lepota ne igra ulogu?
to je zbog sve vece konkurencije, mislim korupcije koja je nekad bila izuzetak, bunilo se, a sada je pravilo, svima normalno

oce bre ljudi da smekaju lepe i na poslu, ili i vise od toga, privatnici, posto se drugde ne sme
i gde ljudi da nadju lepu, ako se sve vise radi, tj, juri za novcem? tako da zna poslodavac sta radi

mislis na poslovima gde lepota ne igra ulogu?
to je zbog sve vece konkurencije, mislim korupcije koja je nekad bila izuzetak, bunilo se, a sada je pravilo, svima normalno

oce bre ljudi da smekaju lepe i na poslu, ili i vise od toga, privatnici, posto se drugde ne sme
i gde ljudi da nadju lepu, ako se sve vise radi, tj, juri za novcem? tako da zna poslodavac sta radi
Мислим на свим боље плаћеним пословима. Стручност, професионализам итд све је то пало у други план и то је поента целе приче. Жене су наравно схватиле да ако су лепе, атрактивне да је то оно кључно што може да их погура на веће нивое и то наравно користе, што да не.

Back