lepota & hirurgija

• Začetnik teme Začetnik teme Sonja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ja bi eventualno:

• povećala bih grudi

• napumpala bi usta

• uradila bi liposukciju

• zategla bi kožu lica

• smanjila nos

• popravila bi malo uši

• abdominoplastika

• zatezanje vrata

• nešto drugo

• apsoultuno ništa

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ako je nekome cela sreca u sisama, svaka mu cast...:roll:

A obicni smrtnici cesto nemaju mogucnost da priuste sebi to sto ti nazivas " srecom "...

Nemam nista protiv, ali ako moze bez proseravanja i plasiranja toga kao nesto normalno prihvatljivog za sve i odlazak u prodavnicu da se kupi hleb, mleko i novine, bila bih zahvalna...

O, boze... Cak i neki genijalni ljudi, umetnici, bili su iskompleksirani zbog nosa, niskog rasta, usiju...
I obicni smrtnici sebi mogu to da priuste, da ne preterujemo... Niko nije pominjao SVE (penzionerke, samohrane majke, zene bez posla). Ako neko moze da kupi polovni automobil, neku krntiju, moze i sise, vala.

zdravo svima. meni je sad ova tema jako bitna jer sam rodila dvoje dece. gudi i stomak su mi u haosu. vezbam i pravilno se hranim ali nista ne pomaze. Razmisljam da odem kod plasticara da saslusam preporuke. procitala sam temu pa bih pitala zaimb da li je uradila sta sa stomakom?
ako sam promasila temu molim vas uputite me gde treba. hvala.

Nego, kad ih već ima toliko....mislim tema....znate li vi, žene, da sada postoji časopis o estetskoj hirurgiji, ali ne medicinski, stručni časopis, već popularni, skoro pa Kosmopoliten fazon....na naslovnoj strani (uz obavezne lepotice iz fotošopa) bar jedan naslov tipa "U ovom broju poklanjamo povećanje grudi!" :roll: Stomak mi se okrenuo kad sam videla.

Da ne grešim dušu, može da se pročita i nešto pametno, npr. u vezi rekonstrukcije grudi posle masektomije, ali je u suštini časopis koji afirmiše estetsku hirurgiju bezmalo u smislu da si potpuna dileja ako želiš svoje telo da uobličiš vežbama i kvalitetnijom ishranom, ili smatraš da si ok takva kakva si.....Bolest.

ja sam se prošle godine na jednoj slavi baš našla u čudi kada je krenula priča o intervencijama i kada su mnoge žene (prisutne) radile na sebi uglavnom botox, popunjavanja bora i usne. Sve su bile složne u tome da im je mnogo bolje od kad su to uradile - kao isti problemi na poslu, sa decom, sa mužem ali se one osećaju bolje.

meni su izgledale isto kao i pre

Ma nemam ja ništa protiv est.hirg. ali kad nešto izgubi meru i granicu.....kao one priče "roditelji poklonili nove grudi ćerki za maturu" i sl.
Pre par meseci sam naletela na jednu od onih emisija "pre i posle" - devojka od 21. godinu koja je uradila gooooomilu operacija, a realno joj je bilo potrebno samo da joj neko počupa obrve, nauči da se šminka i odvede kod frizera.

Ne razumem... nasla sam ovu temu preko gugla i postavila pitanje jesam nesto pogresno uradila ili od prosle godine se niko vise ne operise? S obzirom da na forumu ima toliko zena mislila da ima i onih ko se otarasio svojih kompleksa. A zaista ne pricam o necemu sto se moze ispraviti vezbama i dijetama :(
Ja sam ovaj casopis videla negde mozda cu kupiti. Sta hvali ako poklanjaju operaciju? Nemaju svi para pa nekom to dobro dodje :roll: Gde jos mogu da saznam vise o tome? Ima li neko neki link gde mogu procitati o operacijama (samo na srpskom)?
Unapred hvala :rumenko:

Da li ste slusale juce na pinku DR, micu djuricica mislim da se tako preziva
Govorio je o liposukciji i jos o necemu sto ima slican naziv ali je zapravo skroz drugacija stvar
Radi se o PREMESTANJU MASNIH NASLAGA sa jednog dela tela na drugi deo
Kaze da je to sada hit u svetu i da se i ovde to svee vise i vise radi
Ja sam bila kod njega na pregledu i rekao mi je da on ne bi radio sise ,ako ne radi i stomak
,,,i to je jako skupo zvucalo i zastrasujuce ,,,dok je objasnjavao ,,,sve to
a sada \
dakle mogu masne naslage sa stomaka da premestim u grudi:)
Sta mislite o tome i da li mozda neka od vas ima takvog iskustva ..??.

Uradi ti blago meni svakog dana po 300 sklekova i 300 trbušnjaka, to ti je najbolja operacija za velike sise i malo sala na stomaku.
Sumu novca koju si spremila za operaciju pošalji meni, uvećanu za 10% pošto sam te poštedeo neprijatne i bolne procedure.

Ne razumem... nasla sam ovu temu preko gugla i postavila pitanje jesam nesto pogresno uradila ili od prosle godine se niko vise ne operise? S obzirom da na forumu ima toliko zena mislila da ima i onih ko se otarasio svojih kompleksa. A zaista ne pricam o necemu sto se moze ispraviti vezbama i dijetama :(
Ja sam ovaj casopis videla negde mozda cu kupiti. Sta hvali ako poklanjaju operaciju? Nemaju svi para pa nekom to dobro dodje :roll: Gde jos mogu da saznam vise o tome? Ima li neko neki link gde mogu procitati o operacijama (samo na srpskom)?
Unapred hvala :rumenko:

Ukucaj na youtube plastic surgery pa će dalje da te sam vodi u najbolje i najgore operacije, videćeš slike kako to može da izgleda.
Pisale su ovde neke urmašice vrlo afirmativno o operaciji grudi. Znam ženu kojoj je to bukvalno spasilo život u smislu da je nažalost morala zbog tumra da odstrani obe dojke. To saznanje o bolesti je nekako i pregurala, ali se osećala ne loe, no ko da nije živela. Nakon 6 mseci ugradila je silikone i sada je nova (tj stara) žena. Mada ovo što ja pričam jeste drastično i drugačije, ali eto i primer gde rekinstruktivna hirurgija je OK.

Žene koje su se u isto vreme operisale kad i ona radile su to zadovoljstva, tj lepote radi. Bila je jedna koja je došla na ponovnu operaciju pošto joj je jedna dojka bila oko 5 cm niža do druge-pomerio se silikon. Treba razmisliti i o tome -šta ako pođe naopako

ybt...svaki dan u prodavnici srecem jednu devojku sa ustima kao iz loseg horora - ali bukvalno polovina glave joj je u tim nakaznim usnama oblika pacijeg kljuna...plasticna hirurgija je super ako je stvarno potrebna - sve ostalo je za psihijatra

ybt...svaki dan u prodavnici srecem jednu devojku sa ustima kao iz loseg horora - ali bukvalno polovina glave joj je u tim nakaznim usnama oblika pacijeg kljuna...plasticna hirurgija je super ako je stvarno potrebna - sve ostalo je za psihijatra

mislim da je i ovo preostro. nisu svi koji zele punije usne i vece grudi psihijatrijski slucajevi.

slažem se
nisu svi za psihijatriju

jer ako se ta želja za ulepšavanjem (makar i na takav radikalni način) tako lako kvalifikuje F dijagnozom, nije li naše svakodnevno ulepšavanje tipa dekorativna kozmetika, garderoba koja dobro stoji i sl. , takođe sa namerom da se dopadnemo kako sebi tako i drugima, pa to ipak niko ne osuđuje

Licno nisam ni za estetsku hirurgiju ali nisam ni protiv.Svako ima pravo da sa svojim telom radi sta hoce.
Naravno,nesvidja mi se kada neko pretera sa "pumpanjem" usana ili zatezanjem lica ali isto tako volim da vidim i kada neka zena ima ugrajdene silikone neke normalne velicine pa nemora da nosi grudnjak i svaka haljina ili majica joj fenomenalno stoji.
Ponekad mi padne na pamet da i ja,kada odlucim da vise necu radjati odem i stavim silikone u grudi.Kazu da je tada najbolje jer je koza dovoljno istegljena i deluje prirodnije :D

Back