lepo je biti ja

• Začetnik teme Začetnik teme parka
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nikada ne znas da li je dete zaista tvoje

Ово се углавном зна. :)

decaci ne mogu da nose haljinice...:)

http://www.ekapija.com/dokumenti/sosailala_051005.jpg :)

А ово су сукње, не знам да ли се рачунају:
http://farm4.static.flickr.com/3087/2563736319_7805e75c98.jpg

Tjah. Analgetik otišo u Sloveniju, mita i anta u banovinu, a ni ja se nešto ne osećam dobro. :(

.
icon13.gif

Poslednja izmena od moderatora:
kratko i jasno:
zašto volite što ste baš tog pola kog ste?
i zašto ne biste voleli da ste suprotnog?

ako bi moglo bez omalovažavanja, bilo bi sjajno, ako ne onda ožežite.

Zato sto mnogo volim zene,lijepe zene,veliki fan :) A i da sam zensko bio bi lezbejka, jer mnogo lijepih,privlacnih cica ima na ovom svijetu :) Ja sam safatao jednu ali eto,nije da ne zelim druge,zelim,samo se suzdrzavam i iz dubine duse obozavam, :)

Volim shto sam zzensko, mogu da se shminkam, da nosim miniche, da plachem kad hochu, da se kikochem kad nechu da odgovaram na pitanja, mogu da budem pametna a da nikog nije briga, mogu da budem mama...da budem mama...mama...:kiss:
Da sam mushko isto bi bilo kul, merila bih chiji je duzzi sa drugarima, pravila bih se da sve znam i umem, imala bih vechu platu za isti posao, i argument fizichke nadmochi kada nemam shta da kazzem.

E sad, ne bih bila rado zzensko zbog PMS-a, balavljenja mushkih, obaveze da budem vitka i depilirana, i nemoguchnosti da dobijem glavno rukovodeche mesto na osonovu polne diskriminacije.
Ne bih rado bila mushko zato shto bih morala da drqam po ceo dan, to bi me bash dekoncentrisalo, zato shto bih stalno morala da se takmichim sa drugarima i shto bih morala da jurim pare ko pas tochkove...

Pipi Pipi, ti bas nesto ne voles muskarce.
Malo malo pa spomenes neko kozaracko kolo. :D

Волим што сам женско јер:

- могу да се шминкам и фарбам косу
- родила сам децу, то је непоновљиво искуство
- кад са осмехом кажем ствари због који би ме рашчеречили, све ми се опрашта ;)
- могу да будем мушкобањаста и да ми то баш пристаје (да сам мушко, а женствена,. тешко би ми опростили... :))

zene su lepse,i imaju veci dijapazon aksesoara(samo garderoba,pa kakva sve obuca postoji za zene,pa sminka i svi ti saloni-kozmeticki frizerski,sve je to meni super)
o majcinstvu smo vec pricali,to je isto cool :)
i ne bih volela da budem jednostavna kao muskarci
i nije glupo da priznam da sam bi :rumenko:

Back