Lepi poljubci nema sta

0002013v.jpg


lepi poljupci u Kanadi :arrow:
Reklamni ukrasni papir koji je kanadski lanac kina dijelio u suradnji s Virgin Mobileom imao je malo preslobodan sadržaj za božićni ugođaj - anđeli na njemu nisu se baš dolično ponašali.

Naime, u sklopu promoviranja svog novog Hot Box mobitela, u Virginu su se dogovorili s lancem kina Famous Players da mušterijama na izlazu iz kina dijele besplatan ukrasni papir. Nevolja je u tome što zaposlenici kina nisu baš dobro skužili upute, pa su reklame 'namijenjene mušterijama između 18 i 24' završile u rukama dječice koja su netom odgledala novog "Harryja Pottera".A kad su roditelji krenuli umatati božićne poklone lijepim šarenim papirom koji su djeca donijela, neki od njih digli su vrisku do neba. Naime, na tom ukrasnom papiru anđelčići se ljube, baš krasno i cukreno, ali je mali problem u tome što se pritom i nemilice drpaju: muški anđeo drži ruku ženskoj anđelici na cicama, a ona svoju ruku na njegovu međunožju, dok im dvoje anđela ispod nimalo suptilno zaviruju pod halje.

Uslijedile su brojne isprike i reklamna kampanja je brže-bolje rekoncipirana, a nezgodni ukrasni papir povučen iz prodaje. Tako je to kad se u kampanju krene ne razmišljajući kakvi će je kadrovi provoditi; osoblju u kinima svi su filmovi isti, oni su tu da naplate ulaznicu i prodaju kokice, a ne da misle o tome što je za djecu a što nije. A mogu li bezobrazni anđeli uopće naškoditi djeci i navesti ih na put bluda i opačine, i ima li smisla dizanjem graje oko toga privući djeci pažnju na nešto što sama možda ne bi ni primjetila, drugo je pitanje.

preneo KLIK.hr :lol:
 
@code,
ZNAM da nije zlonamerno, zato sam i reagovala.
Jednostavno, ne verujem da ce iko na taj nacin nauciti gramatiku, i sto je bitnije, nisam primetila da ljudi na takav nacin ispravljaju druge u RL-u, osim kada se jako dobro poznaju. Ja recimo, to ne radim zato sto mislim da je nevaspitano, a to da li se meni tudje neznanje svidja ili ne, to ceeesto zadrzavam za sebe.
Takvog programera bome ne bih zaposlila, ni takvu seksetaricu, ali nekog ko kaze poljubci umesto poljupci bih (mada je steta ne znati pravilno inapisati tako lepu rec :) ) - jednostavno mislim da nekim ljudima ne ide jezik... Moj brat je tipican primer, taj nema ni zrno talenta ni za jedan jezik, ukljucujuci i maternji, mada ce verovatno jednog dana biti neki dr nauka. Moja skromna procena. :)

Nego, vi odma' zamislili cisto zlato, a ja onaj sjajni, "zlatni" papir... :lol:
 
kliknula sam ja Klik-e

i nisam isla dalje

samo sam dosla do winRAR , posle cu

Da dodam kad sam vec procitala ono sto je Indigo dodala na ovaj post
" da uvredljive poruke i svadjalacke mnogo vise govore o roditeljima nego sto ona moze da to zamisli"

Pricu kao da je neko pisao bas sa nasih podrucja
karakteristika nasih oceva...........:p

Moj post je samo jedna (meni barem) lepa pricica

toliko
 

Back
Top