- Poruka
- 94.800
Svaki komad nameštaja je sasvim u redu,samo bih ja to malo odmakla od kamina,i grupisala drugačije.
Ogromni luster bih sklonila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svaki komad nameštaja je sasvim u redu,samo bih ja to malo odmakla od kamina,i grupisala drugačije.
Ovo je lepo i skladno.Mozda je samo ova presvlaka na stocicu u desnom uglu mogla biti isto u plavo beloj nijansi.
Dobro si primetio..to nikako ne ide zajedno,ali možda je tu kao neka vrsta akcenta,mada nema veze.Ovo je lepo i skladno.Mozda je samo ova presvlaka na stocicu u desnom uglu mogla biti isto u plavo beloj nijansi.
meni ne odudara toliko. Ima u sebi pomalo plavog, krem a i braon (kao drveni sto). Skladno je sa šarom na prvom jastuku. Malo je akcentrirano, šteto što ne vidimo celo.Ovo je lepo i skladno.Mozda je samo ova presvlaka na stocicu u desnom uglu mogla biti isto u plavo beloj nijansi.

Sve tri su mi jako lepe i primerene našim prostorijama,koje baš i nisu tako prevelike,

Pa da.Lako je ovom milionerima sa vilama da uredjuju enterijer.Sve tri su mi jako lepe i primerene našim prostorijama,koje baš i nisu tako prevelike,![]()