- Poruka
- 2.862
u pravu si. ovdje vrijede više nego u francuskojНије исто јер цене нису свуда исте.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
u pravu si. ovdje vrijede više nego u francuskojНије исто јер цене нису свуда исте.
EU - zajednica u kojoj ćemo opet svi biti zajedno.
Napredak, a ne nestabilnost...
koji napredak ,ako sve zemlje eu vrse popis nezaposlenog stanovnistva...koji dostize enormne cifre...ljudi dobijaju otkaze ,kao u vreme tacerizma ...a to je margaret tacer uradila da bi britaniju izvukla iz krize. dal' je tebi jasno da ,sve zemlje sa evro valutom mogu doziveti kolaps ekonomije u slucaju ''vestacke krize - kao sad'' ili ne daj boze ratom, pa cak i kad bi doslo do raspada berze na 1an dan...dok je zivela stara evropa ,e to je bilo dobro...zasto v.britanija ,irska ,svedska, danska, norveska, svajcarska i sl.zemlje evrope nisu uzeli evro...?
zato sto poznaju sistem ,koji funkcionise na gore navedenom. male zemlje ,veruj manje trpe bas iz razloga sto slabo stoje sa industrijom i nekretnina-kapitalom ,kojeg nemaju po svetu ,kao veliki.....a, ako pricas o stabilnosti....pa ,ok! ,mada ,sta ako dodje do frke ...neke...cisto sumnjam da bi svi pritekli u pomoc..strah se u njih uvukao ,a ratove nisu imali. ne znam...gde to mislis i kako mislis ''svi biti zajedno''!?
ne bre
ne ulazi srbija u eu zbog `bosne`, u teskoj si zabludi
sto se mene tice, trazili ste drzavu-federacija , manite se srbije
jesi ti normalanne zbrajati 300 i 450. to su dvije plaće. jedna prosječna 730. jedna ne dvije
![]()
Ne postoji država Federacija. To je entitet. Ne postoji ni država RS. I to je entitet. Postoji država Bosna i Hercegovina sa oba entiteta i u skorijoj budućnosti kao država u Evropskoj Uniji.![]()
Naravno da će ulaskom u EU biti velikih problema, ali se nema alternative. Bosna i Hercegovina zajedno sa Srbijom u jednoj zajednici. S tog aspekta je neophodan ulazak u EU!
...pa i ja tebe pitam isto ...dal' si ti normalan......kako moze da plata bude 730e na onome sto sam ti opisao. ajde ti to meni malo opisi ekonomski...ne skidanjem podataka sa neta i sl. tvojim jezikom...slusam ,ali ne
se..pricaj..
kresimire objasni mi ovaj porez na nekretnine u hrvatskoj od 2% od vrednosti nekretnine mesecno, jel to dobro za narod ili nije![]()
evo probat ću. nadam se da ćeš shvatit. vidi. ja radim 1 mjesec i dobijem 1000 eura, za 2. mjeseca skupim 1000 eura, sa tim novcem nađem golfa 3. 93-94 (naravno dizela) i kupim ga. sad ćeš me pitat, šta ću jesti, režije... OK neću skupit za 2 mjeseca nego za 4-5 mjeseci. a da imam vaših 300-400 trebalo bi mi 4-5 da ne jedem ništa, odnosno 11-12 kad bi štedio i opet nebi mogo uzet takvog golfa. a ti meni sad pokušaj objasnit suprotno
"Hrvatska udruga sindikata najavila je niz prosvjeda diljem Hrvatske kao reakciju na, tvrde, pogubne Vladine poteze. Nezadovoljni su katastrofalnim stanjem državnih financija i gospodarstva te načinom na koji Vlada pokušava spasiti situaciju."
Sto mislite o ovim potezima sindikata i da li ce zbog ovih prosvjeda pasti vlada Jadranke Kosor ? Hoce li vlada popustiti zahtjevima sindikata ? Ocete li izaci na prosvjed ?
http://www.hrt.hr/index.php?id=48&tx_ttnews[tt_news]=45120&tx_ttnews[backPid]=23&cHash=9d85e4a5b3
evo jos lepih vesti iz hrvatske![]()
Dug Hrvatske je samo od zimus sa 39 milijardi Eura otisao na 47 milijardi Eura i to je vise nemoguće zaustaviti.
Ugrožene penzije i plate
Upućeni tvrde da zbog nagomilanih dugova i troškova administracije državna riznica puca po šavovima, a ministar finansija Ivan Šuker trenutno proživljava najteži kvartal u svoja dva dosadašnja mandata. U pitanju nije samo otplata duga kreditorima, već i redovna mesečna isplata korisnika državnog budžeta.
http://www.biznisnovine.com/cms/item/stories/sr.html?view=story&id=24635§ionId=7
Osijek i Slavonski Brod pred bankrotom
Novi gradonačelnik Osijeka iz dana u dan otkriva "nove dubioze" u gradskom poslovanju, a gradonačelnik Slavonskog Broda muku muči s ovrhom od 21 milijun kuna.
http://www.advance.hr/clanak/osijek-i-slavonski-brod-pred-bankrotom/
SDP: Poreč je pred bankrotom
Čelnici oporbenog SDP-a naveli su kako je stanje proračuna grada Poreča alarmantno te kako rupa u tom proračunu iznosi 125 milijuna kuna.
http://www.javno.com/hr-hrvatska/sdp--porec-je-pred-bankrotom_188319
Ja sam pomislio stvarno nešto lepo.Dug Hrvatske je samo od zimus sa 39 milijardi Eura otisao na 47 milijardi Eura i to je vise nemoguće zaustaviti.
Ugrožene penzije i plate
Lako je prodavati ono sto je tudje![]()
Ja sam pomislio stvarno nešto lepo.
Dajte ljudi, ni mi nismo bez sličnih problema. Bolje je da se bavimo našim problemima.