Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
uzyebana odzadi, DA 8)
e, stvarno liči na mene ovaj avatar
e, stvarno liči na mene ovaj avatar

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a ne....cek....macke su divna stvorenja....tvoj izbor avatara, koji je btw grozan, znaci da ti volis macke sto o tebi govori puno divnih stvari...jedino ostaje nejasno sto si macki gurnula misa u usta sto opet moze da se protumaci da si ti ne samo duhovita osoba nego i osoba koja ima smisla za nijanse....
Jeftino.etotako:pa rekla sam da je oprezna... sad, ako ti nju vidiš kao paranoičnu budalu... ja nemam ništa sa tim, to je već između vas dve![]()
Ne znamZarathustra:Можемо да видимо једну слику en fasse или с десна, све су ти из левог профила ?![]()
ra-ta-tat:Ne verujem da ovde u virtuelnom svetu foruma učesnici zaista imaju nešto jedno protiv drugog. Naravno da smo svi različiti i nismo svi kompatibilni, ali sigurno ste i u svom "najomraženijem" liku primetili nešto pozitivno. Nemoguće da postoji neko potpuno loš.
, etotako:Mislim da je Calimero jedna obična i prosečna žena u Srbiji koju muče mnoge brige, ali ona i dalje forumaši, znači da se drži na nogama, a to je pohvalno. MOžda ovo baš nije nešto previše lepo, ali je lepše mnogo, mnogo, od onog što ona o meni piše.