Lepe reči

Hvala sad cu moci nastaviti zivot. Ta nepravda prema tebi me dugo mucila i mislio sam si krajem ovog meseca oduzeti zivot. ****** cekam prvi da poplacam racune da mi ne oduzimaju od mrtvackog sanduka.

axe.gif
ne brini uskoro mu neće biti ništa
sneaky.gif

:lol: mislim da ipak nije bilo do sukoba mishljenja, nego interesa :lol: al nema veze
uglavnom ni posle dugog razmishljanja nisam uspela da definishem neke dublje porive za ...chim vec ...pa onda odustah :lol:

molim sve da bez obzira koliko me ne podnose misle i dalje o meni sve najgore!
bolje i to nego da se muče i izmišljaju nešto lepo o meni a što će ličiti na ovo...
:mrgreen:
Mislim da je Calimero jedna obična i prosečna žena u Srbiji koju muče mnoge brige, ali ona i dalje forumaši, znači da se drži na nogama ...

Ja sam okej samo prema ljudima koji su mi dragi, koje volim i/ili poštujem i prema ljudima koje uopšte ne poznajem.
Ostale izbegavam koliko god mogu.
Ako ne mogu da ih izbegnem /na Forumu to znači da mi se potpisuju ispod postova i vređaju itd/, onda sam vrlo direktna i ni najmanje nisam fina.

Dosadilo mi je vise da gledam kako pljujete po devojci pod nickom CaLiMeRo.Zar vam je to jedina satisfakcija u zivotu i sta vam je ona tako ruzno ucinila da se bavite njenim privatnim zivotom i da joj svaki post analizirate u dlaku?Stvarno bezveze!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bejbica:
Dosadilo mi je vise da gledam kako pljujete po devojci pod nickom CaLiMeRo.Zar vam je to jedina satisfakcija u zivotu i sta vam je ona tako ruzno ucinila da se bavite njenim privatnim zivotom i da joj svaki post analizirate u dlaku?Stvarno bezveze!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ciao baby...nemo se bre nerviras...kazu nije dobro za ten :lol: :lol: :lol:

Back