Lepe reči

Poplasili ste nove forumase, niko se ne usudjuje da komentarise.
Pretpostavljam da svi prolaze kroz odredjene faze kako vreme prolazi.
Ja cesto ni ne pogledam ko je poslao post, narocito ako je tema zanimljiva, ne kao prepucavanje, vec onako, kad ljudi pametno govore o necemu sto me zanima.
Ako nekome odgovorim ne znaci da odgovaram njemu ili njoj kao osobi, vec stavu koji je izrazen u temi. Za sada. Za ovo vreme stekla sam odredjene utiske o ljudima koji se ili cesto pojavljuju ili su njihovi postovi na mene ostavili jak utisak, bilo negativan ili pozitivan.
Cesto mi je doslo da iskazem svoje odusevljenje nekim, ali mi je glupo da to ne bude pogresno protumaceno. Ne znam zasto mi je glupo, kad sam potpuno svesna da i ovako sve sto napisem moze da bude pogresno protumaceno. I posto sam svesna da u mojim postovima iskazujem samo delic sebe, i to od trenutka do trenutka, dozvoljavam da je i sa drugima isto tako.
Ova tema je sasvim ok. Moje misljenje se ovde u potpunosti poklapa sa Divljinim postovima.
Nisam dovoljno dugo na forumu da bih razumela prasinu koja se podigla oko Etotako. Da li bi Anakin odbijala da shvati pravi smisao teme da ju je postavila neka osoba koju ona gotivi?

Ja cu odgovoriti na temu, ali necu prozvati tu osobu. Osoba ciji su mi postovi izuzetno antipaticni i sa cijim se razumevanjem sveta nikako ne slazem prijatno me je iznenadila svojom iskrenoscu i spremnoscu da svoje postupke dovede u pitanje. Ostala sam joj duzna za to priznanje, ali mozda ce ovo procitati.

Osoba ciji su mi postovi najblizi jeste ? ili jagodica. Veoma cesto se potpuno pronalazim u nacinu na koji razmislja i njenoj neprekidnoj sumnji. Razumljivo, ljudi koji nedoslednost smatraju za manu su mi strani, ali mi ne pada na pamet da idem za njima po forumu, ili da ih ubedjujem u svoje misljenje.

znaci, ko nije postovao ovde se uplasio a ja koja sam postovala najvise odbijam da shvatim smisao teme iako se jos nekim ljudima ne svidja tema?
ja sam x puta pitala koji je smisao teme kad se i postavljac teme ne drzi teme!
jel sad dovoljno jasno?

@Anakin
Obicno pazljivo iscitam temu pre nego postujem. Ostajem pri svom stavu, naravno da nisi jedina, kao sto ni Divlja nije jedina na drugoj strani.
A da li su se poplasili ili ste ih ugnjavili... to je vec nagadjanje... ;)

pazi sad..niko me nije pohvalio na ovoj temi? jel to znaci da me svi forumasi ono-bas-gotive? ili me jednostavno ne primecuju? i sta je gore, biti sa nekim u konfliktu, ili biti neprimecen...

ajd, nek me neko pohvali...kao nekog koga ne podnosi...pliiiiz:D :D :D :D

jbt, dva dana se ni sa kim ne fajtas i svi te zaborave...:? wish gigo kako se lepo fajtaju i kad nas dve ne izazivamo konflikte:D 8-)

ps.nemam pojma zasto sam ovo napisala..al mislim da ne skodi..:wink:

evo ja cu....odvratan ti avatar :) a ne....cek....macke su divna stvorenja....tvoj izbor avatara, koji je btw grozan, znaci da ti volis macke sto o tebi govori puno divnih stvari...jedino ostaje nejasno sto si macki gurnula misa u usta sto opet moze da se protumaci da si ti ne samo duhovita osoba nego i osoba koja ima smisla za nijanse....

e da i da se operem od pominjanja tebe na ovoj temi....pomenula sam te jer hocu da ti ucinim da se osecas dobro....jel da da RL sad izgleda bolje? a? a?

hahahahhaha..ne vazi se ovo..zato sto me ti podnosis...tj, ne nepodnosis me..a, jesam srocila?

a misim, sad su mi ruze procvetale..sto jes jes..ne primecujem vise ni zimu, ni sneg..a ne volim macke i dalje...prevrtljivice jedne..pojma nemam zasto sam izabrala ovaj avatar..to je biralo moje podsvesno..kao, vidi kakava sam ja macka, uvatila sam misa:mrgreen:

jedini zajeb je sto je to macor:roll:

mozda mi je to animus?:razz: jbt, al sam odlepila:confused: :D
ma boli me doope..
al lepo sto si me pohvalila...bitna je NAMERA:wink:

ra-ta-tat:
Ne verujem da ovde u virtuelnom svetu foruma učesnici zaista imaju nešto jedno protiv drugog. Naravno da smo svi različiti i nismo svi kompatibilni, ali sigurno ste i u svom "najomraženijem" liku primetili nešto pozitivno. Nemoguće da postoji neko potpuno loš.

Ne verujem ni ja. Nemam omrazene likove.
Kada bih dosla u situaciju da pravim shit , shliht , ignore i sl. liste i da menjam nick ... ne bih videla svrhu mog dolazenja na Forum i to je to.
Postoje teme i razmena misljenja na istim, nekad doduse ostrija.. i to je sve ( za mene ).

Ne znam koja je ( i kakva ) bila svrha ove teme :arrow: ,
ali umesto lepih - ostase samo ruzne reci.

pikax ->
ružne reči, vređanje i nadjačavanje su hobi nekima na forumu
a ovakvi pokušaji da se stvari dovedu u normalu su očigledno još jedan povod da se napadne osoba koja vam inače smeta

Ne prihvatam glumljenje ludila. Neki ljudi umeju, a neki ne umeju da se ponašaju.
raindog i ja svakako umemo (jer smo pokazale da naši sporadični okršaji na forumu ne predstvljaju nešto više osim sukoba mišljenja ili u stavovima)
za pojedine, neću ih imenovati, izgleda prošao onaj voz...

Imala sam velikih problema kada sam trebala da kažem nešto lepo o Calimero. Ne zbog toga što ona nema nijednu pozitivnu karakteristiku, nego baš iz tog razloga što nije ni po čemu karakteristična. Nije lako reći nešto za nju, osim onih stvari dobro poznatih standardnoj postavi foruma. A to nije moglo da dođe u obzir za lepe reči.

Pošto sam joj ostala dužna za pohvalu, koju sam jednom napisala, ali me grizla savest jer nije bila iskrena, a posle sam je prepravila zbog njenih konstatnih napada na moju ličnost... evo nešto o njoj

Mislim da je Calimero jedna obična i prosečna žena u Srbiji koju muče mnoge brige, ali ona i dalje forumaši, znači da se drži na nogama, a to je pohvalno. MOžda ovo baš nije nešto previše lepo, ali je lepše mnogo, mnogo, od onog što ona o meni piše.

etotako:
Mislim da je Calimero jedna obična i prosečna žena u Srbiji koju muče mnoge brige, ali ona i dalje forumaši, znači da se drži na nogama, a to je pohvalno. MOžda ovo baš nije nešto previše lepo, ali je lepše mnogo, mnogo, od onog što ona o meni piše.

ineresantno je kojim kriterijumima meris druge ljude....pohvalno je i dalje drzati se na nogama....
e yebiga ljudi, ako sam ja luda pa nisam u pravu za temu...

ja kad forumašim, držim se na dupetu
blow.gif

nemate pojma 8)

Back