Lepe reči

a sto imas potrebu da se stalno pravdas?
izgubila si zelju jer tvrdim da ne mozes da ides do kraja sa ovim sto si zamislila....i to nije prvi put...uvek pocnes sa nekom sitnom zlobom (tipa sindina tema u mackicinoj udaji) pa se povuces ko da nista nije bilo....ili promenis nick ili pricu...
poenta ove teme je da govoris lepe stvari, zar ne? ti to ne mozes pa ni iz zayebavnja jer lepo ne znaci uvrediti nekog finim recima...mozda u tvom pomerenom sistemu vrednosti?
sta znaci reci nekom nesto lepo?
a posto ti ocigledno nije uspelo da navuces ljude da ovde prozivaju ko im se ne svidja (osim divlje), sad opet menjas pricu....
btw, ja ovo ne smatram za prepucavanje....nemam pms niti bih ga koristila kao opravdanje...ovo sto vidis na monitoru sam ja, ali sam ja makar uvek ista, ne menjam nickove i nemam problem da ti direktno kazem sta mislim...o tebi, temi i slicnom....

i navukla si se ko poslednja....i ti i Betty...ja od pocetka ne tvrdim nista u vezi sebe iza cega ne mogu da stanem....samo sam te cekala da prestanes da pricas ko engleski batler i pokazes ko si u sustini...

Mene zaista ne dotiče šta misliš o meni, mojim namerama i temi. Molim te da to shvatiš. Prestala sam da ti objašnjavam bilo šta kada sam postala sigurna da si zlonamerna. Svako objašnjavanje sa tobom je čist gubitak.

nije mi vazno nego mi je interesantno....jer jeste interesantno koliko smo u stanju da budemo objektivni....ja sam vec rekla da su o tome napisani metri knjiga i ako te zaista zanima da se bavis time, dosta toga mozes naci u budizmu...
sve sto sam ja procitala na ovoj temi su tvoji pokusaji da izvredjas ljude....zato te pitam, imas li ti pojma o cemu pricas i o cemu si postavila temu?
ja nemam taj utisak...cista je forma prozvati nekog i nalepiti mu par komplimenata...da li zaista smatras da to sustinski znaci da si objektivna prema ljudima koje ne volis?

ma anakin ćemo zlatnim slovima isklesati na monument svekolike objektivnosti i psihološke realnosti, a sve to ukelsano u višem stanju svesti koja traje, i traje, i traaaajeeeee........4ever anakin :)
Ako bude do nas, naravno, to vasionsko pitanje 8)

btw.Jel si to htela da čuješ, anakine? Da si neponovljivo i nepopravljivo objektivna i uvek u svemu u pravu :D
:

ne, bas suprotno....da si citala, videla bi sta pisem...

i btw, sta sam ja tebi uradila? ajd vrati malo postove pa mi nadji gde ja sa tobom tako pricam ko ti sa mnom....

Изабелала:
Picture43.jpg

Можемо да видимо једну слику en fasse или с десна, све су ти из левог профила ? :mrgreen:

Мислим да би Шекспир за ову тему рекао Much ado about nothing.
Anyway пошто морам да учествујем у теми, да не испадне баш.... Моја омиљена особа са форума етотако, док лоше мишљење имам о ра-та-тат што не значи уједно да је и не подносим.

О првој мислим да је стрпљива, добар саговорник, сталожена и уљудна, док о другој мислим све обрнуто.
Недавно сам читао неки сензационалистички текст о постојању апокрифних списа о постојању више реинкарнација и у току једног живота, па претпостављам да је можда то био случај.

Можда роман Роберта Луја Стивенсона - Доктор Џекил и Господин Хајд није тако далек од стварности. :mrgreen:

TCL013.jpg

However, I got that is all for fun.
Поздрав за моју фавориткињу етотако
што не важи и за ра-та-тат ! :D

Мојне да бринеш Бети, показаћу ја своје џекилско лице, али ово је само привремено док је екипа из кафане Политика у Star Wars фазону. И Марлон је требало да буде , ал' нас је издао и приклонио се to the dark side :lol:

Мени се сасвим допада то у јин-јанг фазону пошто сам љубитељ азијских мотива. Бетика која плива у јину......ваууу онако некако утонуло, стидно, чедно....хм па није лоше :)

Back